بررسی برتغییرات ازت کل فرار فیله ی خرچنگ دراز آب شیرین(Astacus leptodactylus leptodactylus) در دمای۴ ± ۱ C با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی برتغییرات ازت کل فرار فیله ی خرچنگ دراز آب شیرین(Astacus leptodactylus leptodactylus) در دمای۴ ± ۱ C با استفاده از تکنیک پردازش تصویر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی برتغییرات ازت کل فرار فیله ی خرچنگ دراز آب شیرین(Astacus leptodactylus leptodactylus) در دمای۴ ± ۱ C با استفاده از تکنیک پردازش تصویر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برتغییرات ازت کل فرار فیله ی خرچنگ دراز آب شیرین(Astacus leptodactylus leptodactylus) در دمای۴ ± ۱ C با استفاده از تکنیک پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی برتغییرات ازت کل فرار فیله ی خرچنگ دراز آب شیرین(Astacus leptodactylus leptodactylus) در دمای۴ ± ۱ C با استفاده از تکنیک پردازش تصویر :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
با رشد روز افزون جمعیت، آبزیان دریایی یکی از بهترین منابع جهت تامین پروتئین جامعه در راستای کاهش مصرف گوشت قرمز هستند. در بین محصولات دریایی خرچنگ دراز آب شیرین (Crayfish) جزء غذاهای لوکس حساب شده و از ارزش غذایی زیادی برخوردار میباشد. از طرفی دیگر امروزه تهیه و عرضه ی آبزیان به صورت تازه و با کیفیت مطلوب از اهمیت خاصی برخوردار است. فیله خرچنگ دراز آب شیرین به دلیل رطوبت زیاد و pH مناسب و داشتن مواد مغذی مختلف زمینه مناسبی برای انواع فساد شیمیایی، بیوشیمیایی و میکروبی را دارا میباشد. اندازه گیری مجموع بازهای فرار نیتروژن دار یکی از پارامترهای مهم در تشخیص فساد ماهی محسوب میشود. مجموع بازهای فرار نیتروژن دار شامل آمونیاک، دی متیل آمین، تری متیل آمین و ترکیباتی نظیر آمین های حاصل از دکربوکسیلاسیون اسیدهای آمینه و دیگر ترکیبات نیتروژن دار فرار میباشند که در اثر تجزیه ترکیبات دیگر بوجود می آیند. در این پژوهش میزان تغییرات مجموع بازهای فرار نیتروژن دار ۲۴۰ فیله ی خرچنگ دراز آب شیرین( ۷۵ درصد از کل فیله ها) در طی نگهداری در دمای +۴ درجه سانتیگراد در زمان های صفر، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ روز بوسیله روش های معمول آزمایشگاهی اندازه گیری گردید و همزمان پارامترهای اولیه رنگ سنجی L*a*b*هر فیله متناظر بوسیله ی تکنیک پردازش تصویر برآورد شد. نتایج حاصل رابطه رگرسیونی خطی (r2=0/81) معنی-داری را به صورت TVN = -20/677a*+9/746b* نشان داد. با انجام مطالعه برگشتی روی ۲۵ درصد مابقی فیله ها، بین مقدارهای سنجش شده و پیشبینی شده همبستگی (R=0/98) معنی داری (p<0/0001) وجود داشت. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که پردازش تصویر روشی مناسب جهت تخمین میزان بازهای نیتروژندار فرار در فیله خرچنگ دراز آب شیرین میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.