بررسی امکان تولید دونات تخمیری غنی شده با آرد شبه غله کینوآ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی امکان تولید دونات تخمیری غنی شده با آرد شبه غله کینوآ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی امکان تولید دونات تخمیری غنی شده با آرد شبه غله کینوآ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان تولید دونات تخمیری غنی شده با آرد شبه غله کینوآ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی امکان تولید دونات تخمیری غنی شده با آرد شبه غله کینوآ :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
گیاه کینوآ شبه غله ای است که تحت شرایط خشک و کم آب محصول میدهـد و بـه لحـاظ تعـادل اسـیدهای آمینـه، چربـی، کربوهیدرات، مواد معدنی و ویتامین ها نسبت به گندم، جو و ذرت برتری دارد. از اینرو از آرد دانه کینوآ در سطوح صفر، ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد به عنوان جایگزین آرد گندم در فرمولاسیون دونات تخمیری استفاده شد و خصوصیاتی از جمله حجـم مخصـوص، تخلخل، سفتی بافت و پذیرشکلی محصول نهایی مورد ارزیابی قرار گرفت. براساس نتایج مشخص گردید که آرد دانه کینوآ تـا سطح ۱۰ درصد سبب افزایش حجم مخصوص نمونه های تولیدی شد. این در حالی بود که تنها نمونه حاوی ۵ درصـد آرد دانـه کینوآ دارای تخلخل بیشتری نسبت به نمونه شاهد بود. همچنین نتایج به وضوح نشان داد که نمونه حـاوی ۵ و ۱۰ درصـد آرد دانه کینوآ به لحاظ میزان سفتی بافت و پذیرشکلی با نمونه شاهد برابری داشتند. بنابراین از نتایج این تحقیق بر میآید که بـا کاربرد آرد دانه کینوآ در فرمولاسیون دونات، بدون تغییر در خصوصـیات کمـی وکیفـی مـورد پسـند مصـرف کننـده مـیتـوان محصولی غنی به لحاظ اسیدهای آمینه، مواد معدنی و ویتامینها به بازار عرضه نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.