بررسی اثربخشی صمغ زانتان بر مدت زمان ماندگاری خیار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثربخشی صمغ زانتان بر مدت زمان ماندگاری خیار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثربخشی صمغ زانتان بر مدت زمان ماندگاری خیار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثربخشی صمغ زانتان بر مدت زمان ماندگاری خیار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثربخشی صمغ زانتان بر مدت زمان ماندگاری خیار :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر پوششی صمغ زانتان در غلظت های ۰/۱ و ۰/۲۵ و ۰/۵ درصد بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی، سلامت و آلوده زدایی قبل از مصرف میوه تازه خیار شامل افت وزن، بافت، چروکیدگی طی انبارش در دمای ۵ ۱ درجه سانتی گراد و رطوبت %۹۰-۸۵ و مقایسه با نمونه شاهد (خیارهای بدون پوشش) بوده است. آزمایشات در قالب طرح کامل تصادفی و مقایسه میانگین ساده تیمارها در سطح اطمینان ۹۵ درصد انجام شد. خیارها پس از شستشو، ضدعفونی و خشک شدن، به روش غوطه وری آغشته به محلول صمغ ها شدند. نمونه ها طی چهار هفته و در فواصل زمانی هفت روز مورد آزمون های فیزیکوشیمیایی و میکروبی قرار گرفتند. نتایج نشان دادند، تیمار زانتان ۰/۱ درصد نسبت به دیگر تیمارها در هفته چهارم از کمترین افت وزن برخوردار بوده است ۰/۰۵) )، میزان افت وزن در نمونه شاهد ۱/۰۹ برابر این تیمار بود. نیروی لازم برای برش عرضی و نفوذ پروب در بافت خیار در کل نمونه ها با گذشت زمان روند افزایشی نشان داد. این مقادیر در نمونه های تیمار شده با زانتان ۰/۲۵ درصد در هفته چهارم، به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بوده به طوری که در سختی برش و سختی نفوذ به ترتیب ۱/۴۸ و ۱/۳۲ برابر نمونه شاهد بوده است. میانگین چروکیدگی تیمارهای مختلف با گذشت زمان کاهش قابل توجهی داشت. به طور کلی می توان نتیجه گرفت که پوشش زانتان به عنوان پوشش موثر و کارا در حفظ کیفیت و سلامت میوه و سبزی کاربرد دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.