بررسی اثر کیتوزان افزوده شده به آبنمک بر افزایش عمر نگهداری پنیر اسیدی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کیتوزان افزوده شده به آبنمک بر افزایش عمر نگهداری پنیر اسیدی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کیتوزان افزوده شده به آبنمک بر افزایش عمر نگهداری پنیر اسیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کیتوزان افزوده شده به آبنمک بر افزایش عمر نگهداری پنیر اسیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کیتوزان افزوده شده به آبنمک بر افزایش عمر نگهداری پنیر اسیدی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر کیتوزان بر ماندگاری پنیر اسیدی است. بدین منظور سه سطح متفاوت کیتوزان شامل (%۰/۰۳۵، %۰/۰۷۵ و %۰/۱ )به آبنمک مورد استفاده برای نگهداری پنیر افزوده شد و نتایج حاصل از آزمونهای کیفی این تیمارها با نمونهی شاهد بدون افزودن کیتوزان مقایسه شدند. متغیرهای مورد بررسی شامل ویژگیهای میکروبی (شمارش میکروبی کل و شمارش کپک و مخمر)، ویژگی های بیوشیمیایی( pH و اسیدیتهی قابل تیتر)، ویژگی های حسی (شامل بو، مزه، رنگ و پذیرش کلی پنیر) بوده اند. نتایج حاکی از آن است که تیمارهای مختلف تأثیر خاصی بر رنگ و مزه نداشتند. از طرفی، این تیمارها، موجب کاهش بار میکروبی کل شده و رشد کپک و مخمر را به تعویق انداختند. همچنین تأثیر تیمارهای مختلف بر pH و اسیدیته قابل تیتر معنیدار بوده است .(P 0/05) سرانجام اینکه تیمارهای مختلف بر ارزشیابی داوران از بو و قابلیت پذیرش کلی پنیر تأثیر مثبت داشتند. بنابراین میتوان گفت با افزودن کیتوزان به آبنمک میتوان عمرنگهداری پنیر اسیدی را بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.