بررسی اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر خواص آنتی اکسیدانی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر خواص آنتی اکسیدانی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر خواص آنتی اکسیدانی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر خواص آنتی اکسیدانی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر خواص آنتی اکسیدانی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L) :
تعداد صفحات :۱۷
چکیده مقاله:
در کشورهای مختلف تمایل به مصرف محصولات ارگانیک به علت حفظ سلامت انسانها و ملاحظات زیست محیطی در حال افزایش است. در این پژوهش اثر کودهای ورمی کمپوست و اوره بر خواص آنتی اکسیدانی گیاه نعناع فلفلی به دو روش DPPH و درصد مهارکنندگی پراکسیداسیون مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بررسی ها نشان داد درصد مهار خاصیت آنتی اکسیدانی نمونه ی کشت شده با کود ورمی کمپوست به روش DPPH(326/8) و با روش درصد مهارکنندگی پراکسیداسیون ( ۵۸)بوده که نسبت به تیمارهای اوره و شاهد از درصد مهار بالاتری برخوردار است که تفاوت معنیداری از نظر آماری بین آنها وجود دارد ( ۰.۰۵ <P ).در بین نمونه های ارگانیک ، عصاره های آبی نسبت به تیمارهای متانولی دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالاتری (۴۰۹.۶۱)هستند رو این از. کودهای ورمی کمپوست ( کود ارگانیک) می تواند به عنوان منبعی و غنی مفید برای کشت گیاهان دارویی مورد استفاده قرارگیرند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.