بررسی اثر کاربرد شیر بادام زمینی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی ماست
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر کاربرد شیر بادام زمینی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی ماست دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر کاربرد شیر بادام زمینی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی ماست کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کاربرد شیر بادام زمینی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر کاربرد شیر بادام زمینی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی ماست :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
تولید محصولاتی شامل پروتئین های شیر و پروتئین های گیاهی ، امکان بهره مند شدن از خصوصیات عملکردی متفاوت دو پروتئین و همچنین طراحی محصولاتی با بافت، خصوصیات ریز ساختاری و خصوصیات تغذیه ای منحصر به فرد را فراهم می سازد. در این تحقیق اثر جایگزینی شیر لبنی با شیر بادام زمینی در مقادیر ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی ماست مورد بررسی و با نمونه شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده نمونه های ماست حاوی مقادیر مختلف شیر بادام زمینی دارای رفتار رقیق شونده با برش بوده و ویسکوزیته ظاهری با افزایش درجه برش کاهش یافت. با افزایش درصد شیر بادام زمینی از ۰ تا ۲۵ درصد، ویسکوزیته نمونه ها افزایش پیدا کرده است به طوری که ویسکوزیته در نمونه حاوی ۲۵ درصد شیر بادام زمینی نسبت به نمونه فاقد شیر بادام زمینی اختلاف معناداری داشته است .(P<0.05) اما در نمونه های حاوی درصد بالاتر شیر بادام زمینی نسبت به نمونه حاوی ۲۵ درصد شیر بادام زمینی اختلاف معناداری در ویسکوزیته ها مشاهده نشده است. افزودن شیر بادام زمینی اثر معناداری بر ویژگی های بافتی نمونه داشت به طوری که با افزایش آن تا % ۲۵ سفتی، چسبندگی و قوام نمونه ها افزایش یافت (P<0.05) اما در نمونه های حاوی ۲۵، ۷۵ و % ۱۰۰ شیر بادام زمینی سفتی و چسبندگی کاهش یافت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.