بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گشنیز بر رشد مخمرهای عامل فساد دوغ


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گشنیز بر رشد مخمرهای عامل فساد دوغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گشنیز بر رشد مخمرهای عامل فساد دوغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گشنیز بر رشد مخمرهای عامل فساد دوغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گشنیز بر رشد مخمرهای عامل فساد دوغ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه درخواست مصرف کنندگان مبنی برکاهش استفاده از نگهدارنده های شیمیایی در مواد غذایی منجر به انجام تحقیقات و مصرف مشتقات طبیعی دارای خاصیت ضدمیکروبی شده است. گرایش به استفاده از اسانس ها و عصاره های گیاهی به عنوان ترکیبات طبیعی در صنایع غذایی روند رو به افزایشی را نشان می دهد. یکی از این گیاهان گشنیز با نام علمی Coriandrum sativum میباشد. در این تحقیق برگ های گیاه گشنیز پس از خشک کردن در شرایط سایه، به روش ماسراسیون سرد توسط حلال متانول عصاره گیری گردید. در مرحله بعد به منظور شناسایی ترکیبات موثره شیمیایی موجود در عصاره از دستگاه GC/MS استفاده شد و در نهایت با استفاده از روش رقت سازی در لوله و کشت روی محیط اختصاصی جامد میزان اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گشنیز (میزان کمترین غلظت مهار کننده رشد و کمترین غلظت کشندگی) را برروی ۳سویه مخمر رودوترولا روبرا و ساکارومیسس سرویزیه و کلویورومایسس مارکسیانوس مورد بررسی دقیق قرار گرفت. نتایج بدست آمده از این تحقیق حاکی از آن بود که مخمر ردوترولا روبرا حساسترین مخمر با MIC برابر ۷/۸ mg/ml و MBC برابر mg/ml 15/6 و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با MIC برابر ۳۱/۲ و MBC برابر ۶۲/۵ مقاومترین مخمر بود. با توجه به نتایج بدست آمده از تحقیق فوق به نظر میرسد که عصاره متانولی گیاه گشنیز بواسطه ترکیبات شیمیایی خود توانایی ضد میکروبی خوبی در برابر مخمرهای مولد فساد در دوغ و فراورده های لبنی دارد و امید است جهت بهبود کیفیت صنایع لبنی استفاده از این ترکیبات گیاهی و طبیعی رواج پیدا کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.