بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این مطالعه تاثیر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه بر برخی پارامترهای میکروبی(شمارش کلی باکتری ها، شمارش باکتری های سرماگرا،شمارش باکتری سودوموناس آئروجینوزا)ماهی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris caspia )در روزهای ۰، ۳، ۶، ۹، ۱۲ و۱۵ دوره نگهداری مورد سنجش قرار گرفت. غلظت های ۰/۳و ۰/۵ به گوشت چرخ شده ماهی کیلکا اضافه شده و یک نمونه نیز به عنوان شاهد (فاقد هر گونه ماده نگهدارنده) در نظر گرفته شد. نتایج بررسی فاکتورهای میکروبی نشان داد که میزان این شاخصها در تیمارهای حاوی رازیانه نانوکپسوله به طور معنی داری نسبت به تیمار شاهد کمتر بوده است.نتایج بررسی عوامل میکروبی با شاهد نشان میدهد که اختلاف معنیداربوده است(p<0/01) .با توجه به حد قابل قبول پیشنهادی برای شاخصهای مذکور، عمر ماندگاری فراورده را از نظر شاخص های میکروبی برای تیمارهای شاهد، نانوکپسوله رازیانه۰/۳و ۰/۵ به ترتیب برابر ۳، ۶ و۹روز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.