بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد پسمانده فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده بر بافت و کیفیت بیسکویت


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد پسمانده فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده بر بافت و کیفیت بیسکویت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد پسمانده فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده بر بافت و کیفیت بیسکویت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد پسمانده فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده بر بافت و کیفیت بیسکویت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با آرد پسمانده فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده بر بافت و کیفیت بیسکویت :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بیسکویت یکی از مهمترین فرآورده های آردی است که به علت سهولت نگهداری، مصرف، تولید، تنوع زیاد و قیمت نسبتا پایین، رواج و محبوبیت زیادی پیدا کرده است. مطالعات نشان داده است که بیسکویت می تواند حامل مناسبی برای غنی سازی های مختلف باشد. با توجه به تقاضای مصرف کنندگان برای غذاهای سالم تر، این پژوهش با هدف استفاده از افزودنی های طبیعی مثل آرد سویا و آرد پسماند انگور در فرمولاسیون بیسکویت و بهبود بافت آن انجام شده است. برای این منظور از آرد سویای جوانه زده و آرد پسماند انگور در سطوح ۲،۴ و ۶ درصد در فرمولاسیون بیسکویت استفاده و پس از پخت، خصوصیات کیفی و بافت آن ارزیابی شد. نتایج نشان داد که استفاده از آرد سویا و آرد پسماند انگور در سطح ۶ درصد سبب بهبود نرمی بافت و افزایش رطوبت در نمونه های بیسکویت شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.