بررسی اثر پیش تیمار آب گرم و اسانس اکالیپتوس بر خواص انبارمانی پرتقال مارسلی در منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پیش تیمار آب گرم و اسانس اکالیپتوس بر خواص انبارمانی پرتقال مارسلی در منطقه جیرفت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پیش تیمار آب گرم و اسانس اکالیپتوس بر خواص انبارمانی پرتقال مارسلی در منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پیش تیمار آب گرم و اسانس اکالیپتوس بر خواص انبارمانی پرتقال مارسلی در منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پیش تیمار آب گرم و اسانس اکالیپتوس بر خواص انبارمانی پرتقال مارسلی در منطقه جیرفت :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

به منظور بررســی اثر پیش تیمار دمایی و اســانس اکالیپتوس بر خواص انبارمانی پرتقال رقم مارســلی در منطقه جیرفت آزمایشــی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد. فاکتورهای موردبررسی عبارتند از: فاکتور اول :(A) استفاده از آب گرم در سـه سـطح( ۲۰ (شـاهد)، ۴۰ و ۶۰ درجه سلسیوس) و فاکتور دوم :(B) استفاده از اسانس اکالیپتوس در چهار سطح( ۰ (شــاهد)، ۱۰۰، ۲۵۰ و ۵۰۰ پی پیام)، جمعا۱۲ تیمار و ۳۶ پلات بررســی شــد. میوه ها پس از برداشــت و تیمار کردن در دمای ۶ درجه سـلسیوس و رطوبت نسبی %۸۷ به مدت ۲ ماه نگهداری و مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که تیمار گرمایی و تیمار اسـانس اکالیپتوس بر صـفات پوسیدگی میوه، کاهش وزن میوه، وزن آبمیوه، وزن پوست و مواد جامد محلول در سطح آماری ۱ و بر ویتامین ث در سطح آماری ۵ معنیدار بودند؛ اما تیمار گرمایی و تیمار اسانس اکالیپتوس تأثیر معنیداری بر مقدار اسـیدیته کل نداشـته است. در بررسی اثر متقابل تیمار گرمایی و اسانس اکالیپتوس نتایج نشان داد که اثر متقابل بر صفات پوســیدگی میوه، کاهش وزن میوه و مواد جامد محلول در ســطح آماری ۵ و بر وزن آبمیوه، وزن پوســت در ســطح آماری ۱ معنیدار بود. اما تأثیر معنیداری بر مقدار اسـیدیته و ویتامین ث کل نداشته است. این بدین معناست که در تیمار گرمایی تلفات از دسـت دادن آبمیوه نسـبت به شاهد کمتر بود. افزایش مواد جامد محلول و ویتامین ث در میوه های با تیمار گرمایی و تیمار شده با اسانس اکالیپتوس به طور معنیداری بیشتر از شاهد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.