بررسی آلودگی به سالمونلا در تخم مرغ های مزارع مرغ تخمگذار شهرستان زاهدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی به سالمونلا در تخم مرغ های مزارع مرغ تخمگذار شهرستان زاهدان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی به سالمونلا در تخم مرغ های مزارع مرغ تخمگذار شهرستان زاهدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی به سالمونلا در تخم مرغ های مزارع مرغ تخمگذار شهرستان زاهدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی به سالمونلا در تخم مرغ های مزارع مرغ تخمگذار شهرستان زاهدان :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

تخم مرغ سلول نطفه ماده (تخمک) مرغ بوده وبه شکل بیضی میباشد واندازه آن بدون احتساب پوسته حدود۵۸ گرم میباشد.باکتریهای جنس سالمونلاجزو خانواده آنتروباکتریاسه بوده و گرم منفی، هوازی و بی هوازی اختیاری باسیلی شکل به اندازه ۲/۵×۱/۵ـ۰/۷ میکرون هستند. اکثر سروتیپ های سالمونلا پاتوژن های بالقوه برای انسان و بسیاری از حیوانات میباشند. باکتریمعمولاً از طریق مدفوع انسان و یا دام دفع شده و باعث آلودگی آب و غذا و محیط میگردد.. با توجه به خطر آلودگی طیور تخم گذار به سالمونلا و در نتیجه انتقال بیماری به تخم مرغ این مطالعه باهدف بررسی میزان آلودگی تخم مرغ های تولیدی به سالمونلا در ۲ واحد مرغ تخم گذار شهر زاهدان انجام گرفت ..در این مطالعه تعداد ۲۳۰ عدد تخم مرغ در بازه زمانی ۶ماهه از فروردین تا شهریور ماه ۹۴ از دو مزرعه مرغ تخمگذار به صورت رندوم از هر سالن ۱۰ عدد نمونه برداری گردید .تخم مرغ ها را ابتدا به مدت نیم ساعت در اتانل ۷۰ درصد غوطه ور نموده و سپس در ظرف استریل شکسته و مقدار ۲۵گرم را در۲۲۵ سی سی آب پپتونه یک دهم درصد مخلوط کرده و بعد از ۲۴ ساعت انکوباسیون در دمای ۳۷ درجه به محیط های کشت راپاپورت و سلنیت F منتقل شده وبه ترتیب در دماهای ۴۲ و۳۷ به مدت ۲۴ ساعت انکوبه شده سپس در محیط های XLD وBPLS آگار کشت داده شده و پرگنه های مشکوک به محیط های اختصاصی جهت تشخیص سالمونلا منتقل می شود.در این مطالعه هیچ موردی از آلودگی به سالمونلا در نمونه های آزمایش شده مشاهده نگردید که نشانه سلامت تخم مرغ های تولیدی در دو مزرعه مرغ تخمگذار و سلامت طیور این دو مزرعه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.