اندازه گیری ویتامین های محلول در آب ۱۵ رقم انار یزد و بررسی روند تغییرات آنها در طی نگه داری در دمای یخچال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اندازه گیری ویتامین های محلول در آب ۱۵ رقم انار یزد و بررسی روند تغییرات آنها در طی نگه داری در دمای یخچال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اندازه گیری ویتامین های محلول در آب ۱۵ رقم انار یزد و بررسی روند تغییرات آنها در طی نگه داری در دمای یخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری ویتامین های محلول در آب ۱۵ رقم انار یزد و بررسی روند تغییرات آنها در طی نگه داری در دمای یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اندازه گیری ویتامین های محلول در آب ۱۵ رقم انار یزد و بررسی روند تغییرات آنها در طی نگه داری در دمای یخچال :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
محتوای ویتامین های محلول در آب ۱۵ رقم انار یزد همراه با تغییرات این ویتامین ها در طی نگه داری( ۱۰ روز در دمای ۴ درجه سانتی گراد) مورد ارزیابی قرار گرفت. ویتامین های شناسایی شده با روش HPLC/UV در بیشتر رقم ها از نظر مقدار شامل آسکوربیک اسید( ۱۵/۴-۵۲/۵ گرم۱۰۰/ میلی لیتر)، پانتوتنیک اسید( ۱۱۲/۴-۲۹۵/۰ میکروگرم۱۰۰/ میلی لیتر)، تیامین (۵۰/۸-۲۰۵/۰ میکروگرم۱۰۰/ میلی لیتر)، ریبوفلاوین( ۴۳/۹-۲۳۵/۷ میکروگرم۱۰۰/ میلی لیتر)، پیریدوکسین ( ۱۱/۳-۱۰۵/۳ میکروگرم۱۰۰/ میلی لیتر) و بیوتین( ۰/۰-۲۶/۸میکروگرم۱۰۰/ میلی لیتر) بودند. بر اساس نتایج حاصله آسکوربیک اسید و بیوتین به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار را در نمونه های آب انار داشتند. به علاوه، فولیک اسید در نمونه های انار شناسایی نشدند. نتایج نشان داد که بعد از ۱۰ روز نگه داری نمونه ها در دمای ۴ درجه سانتی گراد درصد تجزیه ویتامین ها در نمونه های آب انار فرآوری نشده به صورت: آسکوربیک اسید (%۸۴/۲)، پانتوتنیک اسید (%۶۷/۷)، پیریدوکسین (%۶۳/۴)، تیامین (%۶۲/۷)، ریبوفلاوین (%۵۹/۳) و پیریدوکسین (%۵۷/۱) می باشد، که پایداری آسکوربیک اسید کمتر از ویتامین های دیگر بود. بطور کلی می توان گفت ویتامین ها ترکیبات حساسی بوده که به صورت معنی داری در طی نگهداری کاهش می یابند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.