اندازه گیری محتوای کلسترول مواد غذایی به روش آنزیمی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری محتوای کلسترول مواد غذایی به روش آنزیمی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری محتوای کلسترول مواد غذایی به روش آنزیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری محتوای کلسترول مواد غذایی به روش آنزیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری محتوای کلسترول مواد غذایی به روش آنزیمی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کلسترول یک استروئید ۲۷ کربنه است که در تمامی بافته ای حیوانی به عنوان یک جزء ساختاری اصلی در غشاء سلولی است. توجه عمومی به کلسترول بدنبال آگاهی از ارتباط بین میزان کلسترول رژیم غذایی، پلاسمای خون و ریسک بیماری های قلبی افزایش یافته است . بدلیل نگرانی عمومی در مورد میزان کلسترول موجود در مواد غذایی مختلف، درج میزان کلسترول موجود در مواد غذایی بر روی بسته بندی آنها در بعضی کشورها اجباری است. روش های مختلفی برای اندازه گیری میزان کلسترول مواد غذایی وجود دارد ازجمله این روشها، روش آنزیمی است که در این بررسی با استفاده از این روش و از طریق صابونی کردن مستقیم، محتوای کلسترول مواد غذایی مختلف اندازه گیری شده است. طی این بررسی میزان کلسترول موجود در مرغ، گوشت گاو و گوشت گوسفند به ترتیب ۷۳-۵۰ میلیگرم در صد گرم ، ۶۹-۵۱ میلیگرم در صد گرم و ۸۶-۵۰ میلیگرم در صد گرم محاسبه شد. مشاهده شد که میزان کلسترول در محصولات لبنی با میزان چربی آن ارتباط مستقیم دارد به طوریکه محدودهای از ۵/۵ میلیگرم در صد میلیلیتر در شیر با %۱/۵ چربی تا ۱۰۹ میلیگرم در صد گرم در خامه %۳۰ چربی را شامل میشود. میزان کلسترول در شیر با % ۱/۵ چربی، شیر % ۳ چربی، پنیر و خامه به ترتیب ۴/۷-۷/۹ میلیگرم در صد میلیلیتر، ۱۱/۳-۱۹ میلیگرم در صد میلیلیتر، ۳۷-۸۹ میلیگرم در صد گرم و ۱۲۰-۹۰ میلیگرم در صد گرم محاسبه گردید. میانگین محتوای کلسترول تخممرغ ۱۰۸۸ میلیگرم به ازاء صد گرم زرده اندازه گیری شد. میزان کلسترول نمونه های ماست %۱/۵ چربی و نمونه های ماست با %۵ چربی به طور میانگین به ترتیب ۶/۴ میلیگرم در صد گرم و ۱۸/۴ میلیگرم در صد گرم محاسبه گردید. با دانستن میزان کلسترول موجود در هر یک از مواد غذایی میتوان رژیم غذایی مناسبی تنظیم نمود و از خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.