اندازه گیری اندیس اسیدی عصاره دانه گیاه عدس الملک در روغن سویا طی نگهداری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری اندیس اسیدی عصاره دانه گیاه عدس الملک در روغن سویا طی نگهداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری اندیس اسیدی عصاره دانه گیاه عدس الملک در روغن سویا طی نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری اندیس اسیدی عصاره دانه گیاه عدس الملک در روغن سویا طی نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری اندیس اسیدی عصاره دانه گیاه عدس الملک در روغن سویا طی نگهداری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

اثرات نا مطلوب آنتی اکسیدان های سنتزی و تمایل مصرف کننده به استفاده از منابع طبیعی و بی خطر آنتی اکسیدانی باعث شده استفاده از منابع طبیعی آنتی اکسیدانی روز به روز در جوامع بیشتر شود.درسال های اخیر از آنتی اکسیدان های طبیعی به منظور جلوگیری و کاهش خطرات بیماری سرطان،قلبی و دیابت استفاده می شود و آنتی اکسیدان های طبیعی و به خصوص گیاهی نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می کنند. در این پژوهش اندیس اسیدی عصاره دانه گیاه عدس الملک اضافه شده به روغن سویا در غلظت های مختلف در طی پنج روز بررسی و سپس با آنتی اکسیدان سنتزی BHT مقایسه شد.نتایج نشان داد تغییرات اندیس اسیدی در روزهای اول کم تر بود ولی با گذشت زمان این تغییرات به ترتیب از غلظت های کم تر نسبت به بیشتر زیادتر شد و در تمامی روزها میزان عدد اسیدی غلظت ۴۰۰ پی پی ام کم تر از آنتی اکسیدان سنتزی BHT بود و از نظر آماری معنی دار بود و نشان داد که روغن نسبت به سایر غلظت ها کم تر تحت شرایط فساد قرار گرفته است.بنابراین عصاره دانه گیاه عدس الملک می تواند به عنوان منبع مهم آنتی اکسیدانی و به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی و روغن استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.