ارزیابی اثر عصاره برگ استویا (Stevia rebaudiana) و قند سوربیتول بر ویژگی های رنگی،رئولوژیکی و بالینی مارمالاد رژیمی سیب


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر عصاره برگ استویا (Stevia rebaudiana) و قند سوربیتول بر ویژگی های رنگی،رئولوژیکی و بالینی مارمالاد رژیمی سیب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر عصاره برگ استویا (Stevia rebaudiana) و قند سوربیتول بر ویژگی های رنگی،رئولوژیکی و بالینی مارمالاد رژیمی سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر عصاره برگ استویا (Stevia rebaudiana) و قند سوربیتول بر ویژگی های رنگی،رئولوژیکی و بالینی مارمالاد رژیمی سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر عصاره برگ استویا (Stevia rebaudiana) و قند سوربیتول بر ویژگی های رنگی،رئولوژیکی و بالینی مارمالاد رژیمی سیب :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

شایعترین بیماری ناشی از اختلالات متابولیسم دیابت است. بیماران دیابتی مجاز به مصرف گلوکز یا دی ساکارید حاوی گلوکز (نظیر ساکارز) نیستند. امروزه استفاده از شیرین کننده های رژیمی برای جایگزین کردن ساکارز در بسیاری از محصولات غذایی مانند مربا و ژله ها مورد توجه تولیدکنندگان و محققان قرار گرفته است و در این بین شیرین کننده استویا با توجه به خواص ویژه آن (برگ های آن حاوی دی ترپن گلیکوزیدهایی است که حدودا ۲۵۰-۳۰۰ برابر از ساکارز شیرین تر است)، جایگزین مناسبی برای ساکارز محسوب می شود. در این تحقیق، از عصاره برگ استویا (در سه سطح ۰/۲، ۰/۳ و ۰/۴ درصد) و قند سوربیتول (در سه سطح ۱۵، ۱۸ و ۲۰ درصد) به عنوان جایگزین ساکارز بر اسیدیته، ویژگی های رنگی، ویسکوزیته و آزمون بالینی مارمالاد رژیمی سیب بررسی و با نمونه شاهد حاوی ۲۰ درصد ساکارز مقایسه شد. نتایج نشان داد با افزایش قند سوربیتون در فرمولاسیون مارمالاد سیب، اسیدیته بطور معنی داری افزایش یافت در حالیکه عصاره برگ استویا تاثیر معنی داری بر این پارامتر نداشت. نتایج آزمون رئولوژیکی نیز نشان داد که افزودن سوربیتول و عصاره برگ استویا باعث کاهش ویسکوزیته مارمالاد شده و تاثیر منفی بر قوام محصول داشتند. طبق نتایج آزمون رنگسنجی نیز با افزایش سوربیتول و عصاره برگ استویا میزان پارامتر (L*) افزایش و پارامترهای (a*) و (b*) کاهش پیدا کرد. نتایج آزمون بالینی نیز نشان داد که با مصرف مارمالاد تیمار شده (%۲۰ سوربیتول و %۰/۲ عصاره برگ استویا) میانگین قند خون افراد دیابتی نسبت به قند خون آنها در صورت مصرف مارمالاد حاوی شکر کاهش معنی داری یافت. به طور کلی نتایج نشان داد عصاره برگ استویا و سوربیتول، میتوانند جایگزین مناسبی بجای شکر در مارمالاد باشند و از سوربیتول علاوه برشیرین کنندگی میتوان به عنوان اصلاح کننده تلخی عصاره برگ استویا استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.