اثر متقابل صمغ های کنجاکمانان، کاپاکاراگنان و کتیرا بر ویژگیهای ویسکوزیته ظاهری و پایداری فیزیکی سس کچاپ


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر متقابل صمغ های کنجاکمانان، کاپاکاراگنان و کتیرا بر ویژگیهای ویسکوزیته ظاهری و پایداری فیزیکی سس کچاپ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر متقابل صمغ های کنجاکمانان، کاپاکاراگنان و کتیرا بر ویژگیهای ویسکوزیته ظاهری و پایداری فیزیکی سس کچاپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر متقابل صمغ های کنجاکمانان، کاپاکاراگنان و کتیرا بر ویژگیهای ویسکوزیته ظاهری و پایداری فیزیکی سس کچاپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر متقابل صمغ های کنجاکمانان، کاپاکاراگنان و کتیرا بر ویژگیهای ویسکوزیته ظاهری و پایداری فیزیکی سس کچاپ :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در این پژوهش، ۹ تیمار شامل نسبت های مختلف صمغ کنجاکمانان، کاپا کاراگینان و کتیرا( ۰/۱۲۵ %، ۰/۳۷۵ %، % ۰/۵ )تهیه شده است که میزان کل صمغ استفاده شده در سس کچاپ بصورت تکی و توام برابر با %۰/۵ بوده است. یک هفته پس از تولید نمونه ها، آزمونهای ویسکوزیته ظاهری و پایداری فیزیکی بر روی آنها انجام شده است. آزمون ویسکوزیته ظاهری توسط ویسکومتر دورانی (Viscotech, Spain) با اسپیندل دیسکیR6، سرعت ۶۰ دور در دقیقه و آزمون پایداری فیزیکی توسط سانتریفوژ مدل NF 200 شرکت Nuve ترکیه با دور Rpm5000 انجام شده است. نتایج بدست آمده توسط نرم افزار MINI TAB 16 مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفته است. نتایج آزمون ها حاکی از این است که افزایش کاپاکاراگینان و کتیرا سبب تغییر معنی داری در ویسکوزیته ظاهری نمونه ها نگردید. همچنین نتایج نشان داد با افزایش کتیرا در نمونه های حاوی کنجاکمانان پایداری فیزیکی افزایش مییابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.