مقایسه اثرات ضد میکروبی پونه با انواع آنتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Erwinia) carotovora subsp. Carotovora) )عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثرات ضد میکروبی پونه با انواع آنتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Erwinia) carotovora subsp. Carotovora) )عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثرات ضد میکروبی پونه با انواع آنتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Erwinia) carotovora subsp. Carotovora) )عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثرات ضد میکروبی پونه با انواع آنتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Erwinia) carotovora subsp. Carotovora) )عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثرات ضد میکروبی پونه با انواع آنتی بیوتیک ها در کنترل باکتری ( Erwinia) carotovora subsp. Carotovora) )عامل پوسیدگی نرم انباری در محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

باکتری های بیماری زای گیاهی در بیشتر موارد با استفاده از آنتی بیوتیک ها کنترل می شوند. تجزیه ناقص آنتی بیوتیک ها و یا متابولیت آن ها از طریق مسیرهای زمین های کشاورزی و باغی به طور مستقیم یا غیر مستقیم وارد سیستم های آبی و خاکی می شوند. تحقیقات نشان داده که اسانس گیاهان دارویی نقش مهمی در کنترل باکتری های بیماری زای گیاهی دارد. در این پژوهش اثر ضد باکتریایی اسانس پونه و نیز چهار نوع آنتی بیوتیک جنتامایسین، تتراسیکلین، اریترومایسین و استرپتومایسین بر علیه باکتری Erwinia carotovora مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی در قالب فاکتوریل در سه تکرار انجام و داده ها با استفاده از آزمون تحلیل واریانس یک طرفه ( ANOVA ) مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. ترکیبات این اسانس با استفاده از دستگاه GC-Ms شناسایی گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که اسانس گیاه پونه دارای اثرات ضد باکتریایی علیه باکتری اروینیا کاروتوورا می باشند. بین غلظت های مختلف اسانس پونه و قطر هاله عدم رشد باکتری رابطه معنی داری وجود داشت ( ۰۰۰۱ / 0P< ). بیشترین میزان قطر هاله عدم رشد در غلظت ۲۵ / ۱ % اسانس پونه و معادل ۱۷ / ۱۲ مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.