کاربرد آب الکترولیز شده اکسید کننده در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد آب الکترولیز شده اکسید کننده در صنایع غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد آب الکترولیز شده اکسید کننده در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد آب الکترولیز شده اکسید کننده در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد آب الکترولیز شده اکسید کننده در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

یکی از جدیدترین روش های ضدعفونی و کاهش بار میکروبی در بخش بهداشت و صنایع غذایی که در سال های اخیر در بعضی از کشورهای پیشرفته مورد توجه قرار گرفته است، استفاده از آب الکترولیز شده اکسید کننده ( EOW ) می باشد. برای تولیدد EOW ، فقط به آب و نمک طعام ( NaCl ) نیاز است. این روش نسبت به سایر روش های سنتی دارای اثرات ضدمیکروبی موثرتر، تولید آسان، ارزان و بدون اثرات زیست تخریبی است. EOW یک اسید قوی است ولی نسبت به سایر اسیدها مانند اسید هیدروکلریک و اسید سولفوریک دارای اثر خورندگی بر روی بافت پوست، غشاهای موکوزی و سایر مواد آلی نیست. همچنین می توان EOW را در ترکیب با سایر مواد ضد میکروبی مورد استفاده قرار داد. این مقاله مروری شامل روش تولید و کاربرد EOW در بخش های مختلف صنایع غذایی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.