فراوری ضایعات خرما


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوری ضایعات خرما دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوری ضایعات خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوری ضایعات خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوری ضایعات خرما :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

سالانه بیش از هفت میلیون تن خرما در جهان تولید می شود که ایران با تولید یک میلیون تن پس از کشور مصر، رتبه دوم تولید خرمای جهان را به خود اختصاص داده اما به دلیل نداشتن بازارهای جدید و بسته بندی های سنتی در رده هفتم صادرات این محصول قرار گرفته و سالانه کمتر از ۱۵۰ هزار تن خرما صادر می کند. خرما در کشور عمدتا به صورت مستقیم مصرف میشود و بخش زیادی از ضایعات آن بدون استفاده دور ریخته می شود. از این رو تحقیق در مورد ضایعات خرما و امکان استفاده از آن در محصولات مختلف ضروری می باشد. شیره حاصل از ضایعات خرما به دلیل داشتن انواع ویتامین ها، مواد معدنی و قند فراوان پس از فراوری و استرلیزاسیون برای غنی سازی بسیاری از مواد غذایی قابل استفاده است. همچنین در فراورده های لبنی، نوشابه ها و فراورده های غله ای که ساکارز از اجزای اصلی آن ها می باشد، قابل استفاده است. امروزه استفاده تجاری از میکروارگانیسم های با قابلیت بیوتکنولوژیکی برای تولید توده های سلولی، رنگدانه های طبیعی مانند کاروتنوئید و …. به علت هزینه تولید بالای آن محدود گشته است. یکی از راهکارهای کاهش هزینه ها استفاده از ضایعات محصولات غذایی به عنوان محیط کشت میکروبی می باشد و با توجه به وجود مقدار زیادی ضایعات خرما در کشور، از این ضایعات می توان به عنوان محیط کشت میکروبی مناسب برای تولید محصولاتی مانند اسیدسیتریک، اتانول، صمغ زانتان و … بهره گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.