بررسی تخمین عملکرد محصول مرکبات پرتغال واریته تامسون با شرایط اقلیمی شهرستان قائمشهر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تخمین عملکرد محصول مرکبات پرتغال واریته تامسون با شرایط اقلیمی شهرستان قائمشهر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تخمین عملکرد محصول مرکبات پرتغال واریته تامسون با شرایط اقلیمی شهرستان قائمشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تخمین عملکرد محصول مرکبات پرتغال واریته تامسون با شرایط اقلیمی شهرستان قائمشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تخمین عملکرد محصول مرکبات پرتغال واریته تامسون با شرایط اقلیمی شهرستان قائمشهر :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

تغییرات شدید در وضع هوا و اقلیم موجب تغییرات عمده در میزان عملکرد محصول می شود. تحقیقات بسیاری در زمینه نقش هر یک از عناصر جوی روی عملکرد توسط محققان مختلف با دیدگاه های هواشناسی کشاورزی انجام شده است. بررسی روابط بین محصول و عوامل جوی مصنوعی است که از گذشته موردتوجه پژوهشگران بوده است و امروزه نیز از چنین روابطی برای پیش بینی عملکرد استفاده می شود. در این پروژه که برای تخمین عملکرد محصول مرکبات پرتغال تامسون شهرستان قائمشهر مطالعه شده است ابتدا با جمع آوری داده های مربوط به عملکرد ۲۰ سال داده آماری از سال ۱۳۷۳ الی ۱۳۹۲ از جهاد کشاورزی شهرستان و با استفاده از آمار بیست ساله هواشناسی در همین مقطع زمانی و با در دست داشتن اطلاعات مربوط به فنولوژی محصول مرکبات پرتغال تامسون با استفاده از معادله رگرسیون اقدام به تخمین عملکرد محصول کردیم. ابتدا مراحل فنولوژی محصول را به چهار مرحله ؛ ۱- مرحله رویشی و زایشی ۲- مرحله شکفتن جوانه و گل دادن ۳- مرحله تشکیل و رشد میوه و در نهایت مرحله چهارم رسیدن تقسیم کرده و سپس برای تخمین عملکرد از ۲۰ سال داده آماری چهار سال مورد نظر را با توجه به کمینه و بیشینه و میانگین عملکرد جدا کرده تا براساس آنها عملکرد را تخمین زده و با عملکرد واقعی مقایسه کنیم و اعتبار سنجی آن را به دست آوریم. از چار مرحله فنولوژی فقط مرحله سوم یعنی تشکیل و رشد میوه برای معادله سازی جواب داده و دو مدل معادله ؛ مدل اول با کمینه دما و مدل دوم با کمینه و بارش جواب دادند. بعد از مدل اعتبار سنجی مدل دوم که در چهار سال دو سال عملکرد منفی و دو سال عملکرد مثبت داشتهبود برای تخمین عملکرد پذیرفته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.