اثر ارقام گندم، اندازه ذرات و افزودن آنزیم بر عملکرد تولیدی و نرخ عبور خوراک در جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر ارقام گندم، اندازه ذرات و افزودن آنزیم بر عملکرد تولیدی و نرخ عبور خوراک در جوجه های گوشتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر ارقام گندم، اندازه ذرات و افزودن آنزیم بر عملکرد تولیدی و نرخ عبور خوراک در جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ارقام گندم، اندازه ذرات و افزودن آنزیم بر عملکرد تولیدی و نرخ عبور خوراک در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر ارقام گندم، اندازه ذرات و افزودن آنزیم بر عملکرد تولیدی و نرخ عبور خوراک در جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
هدف از این مطالعه بررسی تأثیر ارقام گندم، اندازه ذرات گندم و افزودن آنزیم زایلاناز- بتاگلوکاناز بر عملکرد رشد و نرخ عبور خوراک جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم بود. تعداد ۴۰۰ قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی و به روش فاکتوریل ۲×۲×۲ با ۸ تیمار، ۵ تکرار و ۱۰ پرنده در هر تکرار مورد استفاده قرار گرفت. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: دو رقم گندم ( پیشگام و آذر ۲ )، دو اندازه ذرات گندم (دانه کامل و ریز ۵ میلی متری) و دو سطح مکمل آنزیم ( ۰ و ۵۰۰ گرم در ۱۰۰۰ کیلوگرم خوراک) مورد بررسی قرار گرفتند. اثر ارقام گندم بر مصرف خوراک معنی دار بود (P0/05) به طوریکه در سن ۳۵ تا ۴۲ روزگی رقم پیشگام خوراک مصرفی بیشتری را در مقایسه با رقم آذر ۲ نشان داد. در سن ۷ تا ۱۴ روزگی دانه کامل گندم در مقایسه با گندم خرد شده خوراک مصرفی کمتری را نشان داد. اثر ارقام گندم و اندازه ذرات گندم بر وزن بدن معنی دار (P0/05) بود به طوریکه گندم رقم پیشگام وزن بدن بیشتری را نشان دادند که در مقایسه با رقم آذر ۲ معنی دار (P0/05) بود. دانه کامل گندم نیز در مقایسه با دانه ریز وزن بدن بیشتری را داشتند. اثرات متقابل بین رقم گندم و اندازه ذرات آن وجود داشت به طوریکه در رقم پیشگام گندم خرد شده و در رقم آذر ۲ دانه کامل گندم بیشترین وزن بدن را نشان دادند. اثر ارقام گندم و اندازهذرات آن بر ضریب تبدیل خوراک معنی دار بود (P0/05) اما مکمل آنزیم اثری بر ضریب تبدیل خوراک نداشت. به طوریکه گندم رقم پیشگام ضریب تبدیل خوراک بهتری را در مقایسه با رقم آذر ۲ نشان دادند. برای دوره سنی ۷ تا ۱۴ روزگی دانه کامل و در دوره سنی ۱۴ تا ۲۱ روزگی گندم خرد شده ضریب تبدیل خوراک بهتری را نشان دادند. اثرات متقابل بین رقم گندم و مکمل آنزیم در ضریب تبدیل خوراک وجود داشت به گونه ای که در رقم پیشگام مکمل آنزیم و در رقم آذر ۲ عدم حضور آنزیم ضریب تبدیل خوراک بهتری را نشان دادند. نرخ عبور خوراک تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. به طور کلی نتایج نشان داد که استفاده از دانه کامل گندم رقم آذر ۲ و دانه خرد شده رقم پیشگام منجر به بهبود عملکرد جوجه های گوشتی می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.