تجزیه و تحلیل عملکردSER در روش مشارکتISDF در مدولاسیون های M-PSK وM-QAM در شبکه های بی سیم براساس مخابرات مشارکتی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه و تحلیل عملکردSER در روش مشارکتISDF در مدولاسیون های M-PSK وM-QAM در شبکه های بی سیم براساس مخابرات مشارکتی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه و تحلیل عملکردSER در روش مشارکتISDF در مدولاسیون های M-PSK وM-QAM در شبکه های بی سیم براساس مخابرات مشارکتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه و تحلیل عملکردSER در روش مشارکتISDF در مدولاسیون های M-PSK وM-QAM در شبکه های بی سیم براساس مخابرات مشارکتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه و تحلیل عملکردSER در روش مشارکتISDF در مدولاسیون های M-PSK وM-QAM در شبکه های بی سیم براساس مخابرات مشارکتی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

با توجه به کیفیت و ظرفیت قابل توجه سیستم های چند ورودی-چند خروجی، اخیرا کاربرد جدیدی از باز پخش کننده ها با عنوان شبکه های مشارکتی پیشنهاد شده است. دراین شبکه ها کاربران تک آنتنی در محیط های چند کاربره قادرند با به اشتراک گذاشتن آنتن های خود،اصطلاحات یک آرایه مجازی ارسال یا دریافت ایجاد نمایند. در نتیجه در این سیستم ها می توان از مزایای چندگانگی ارسال یا دریافت بهره برد. یکی از موضوعات مهم در شبکه های مخابرات مشارکتی، شیوه مشارکت و روش های رله کردن است. نحوه رله کردن درمیزان کارایی این شبکه ها نقش موثری ایفا می کند. با انتخاب یک روش مناسب رله کردن می توان عملکرد را به مقدار قابل ملاحظه ای بهبود بخشید. در این مقاله، عملکرد نرخ خطای سمبل را برای روش مشارکت کدبرداری و ارسال نموی-انتخابی در شبکه های بی سیم براساس مخابرات مشارکتی در کانال محو شدگی رایلی برای مدولاسیون های PSK و QAM مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهیم. ابتدا روابط مربوط به احتمال خطای سمبل در حالت های دقیق، حد بالای مرزی و تقریبی نسبتا دقیق را محاسبه خواهیم نمود. سپس براساس روابط بدست آمده قادر خواهیم بود،مقایسه ای را بین حالت های دقیق ،حد بالا و تقریبی انجام داده و با تغییر در نوع مدولاسیون و افزایش سمبل ارسالی،میزان نرخ خطای سمبل را مورد بررسی قرار دهیم. در نهایت براساس نتایج بدست آمده از شبیه سازی ها مشخص می گردد روش مشارکت کد برداری و ارسال نموی-انتخابی در هر دو مدولاسیون،با افزایش تعداد سمبل ارسالی، سیگنال به نویز بالاتری را لازم داشته که این موضوع باعث افزایش در مصرف توان می گردد. همچنین در شرایط یکسان ،مدولاسیون QAM نسبت به PSK برتری داشته و میزان احتمال خطا و یا توان مصرفی را کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.