بررسی نقش واسطه ای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در ارتباط مدیریت دانش و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی : سازمان جهاد کشاورزی شهرستان رمانشاه)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی نقش واسطه ای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در ارتباط مدیریت دانش و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی : سازمان جهاد کشاورزی شهرستان رمانشاه) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی نقش واسطه ای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در ارتباط مدیریت دانش و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی : سازمان جهاد کشاورزی شهرستان رمانشاه) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش واسطه ای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در ارتباط مدیریت دانش و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی : سازمان جهاد کشاورزی شهرستان رمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی نقش واسطه ای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در ارتباط مدیریت دانش و عملکرد سازمانی (مطالعه موردی : سازمان جهاد کشاورزی شهرستان رمانشاه) :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده مقاله:
یکی از ابزارهای سنجش موفقیت در تحقق اهداف سازمان، موضوع عملکرد سازمانی است و بیشتر سازمان ها اهمیت بالایی برای اقدامات مدیریت استراتژیک منابع انسانی در شکل گیری عملکرد قائل هستند و همین طور مطالعات اخیر بر سازو کارهای جدیدی مانند نقش دارایی های نامشهود (مدیریت دانش) در فرآیند مدیریت منابع انسانی و اثرگذاری آن بر عملکرد سازمانی اشاره دارند. هدف اصلی تحقیق حاضر نیز بررسی نقش واسطه ای مدیریت استراتژیک منابع انسانی در ارتباط مدیریت دانش و عملکرد سازمانی در سازمان جهاد کشاورزی شهر کرمانشاه است. در این راستا از داده های ۱۶۷ پرسشنامه که به صورت طبقه ای-تصادفی گردآوری شده بودند جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده نمودیم. باتوجه به مقدار ضریب KMO (0/884) و سطح معنی داری آزمون بارتلت نتیجه گرفتیم که داده ها از کفایت و تناسب درونی لازم جهت انجام تحلیل عاملی ساختار پرسشنامه برخوردار هستند. برای سنجش پایایی مدل نظری نیز از سه شاخص آلفای کرونباخ، پایایی مرکب و AVE استفاده نمودیم. روش مورد استفاده برای آزمون مدل نظری تحقیق نیز استفاده از روش حداقل مربعات جزیی و نرم افزار Smart PLS می باشد. بررسی نقش میانجی متغیر مدیریت استراتژیک منابع انسانی نیز توسط آزمون سوبل صورت گرفت. معیار GOF نیز عدد ۰/۵۲۹ محاسبه شد که نشان از برازش مطلوب مدل کلی تحقیق دارد. یافته های ما نشان می دهد که تمام ارتباط های موجود در مدل نظری تحقیق در سطح اطمینان ۹۵% مورد پذیرش هستند و متغیرهای موجود در مجموع ۵۷% از تغییرات متغیر ملاک عملکرد سازمانی را تبیین می کنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.