ارزیابی وضعیت استقرار مولفه های مدیریت سایبرنتیک و تاثیر آن بر خودکارآمدی کارکنان (مطالعه موردی مراکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وضعیت استقرار مولفه های مدیریت سایبرنتیک و تاثیر آن بر خودکارآمدی کارکنان (مطالعه موردی مراکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وضعیت استقرار مولفه های مدیریت سایبرنتیک و تاثیر آن بر خودکارآمدی کارکنان (مطالعه موردی مراکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت استقرار مولفه های مدیریت سایبرنتیک و تاثیر آن بر خودکارآمدی کارکنان (مطالعه موردی مراکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وضعیت استقرار مولفه های مدیریت سایبرنتیک و تاثیر آن بر خودکارآمدی کارکنان (مطالعه موردی مراکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

هدف کلی تحقیق حاضر ارزیابی وضعیت استقرار مولفه های مدیریت سایبرنتیک و تاثیر آن بر خودکارآمدی کارکنان مراکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب می‏باشد. برای این منظور مولفه های مدیریت براساس نظریه بیرن بائوم (۲۰۰۳) در درشش بعد(مدیریت مشارکتی، تعهد سازمانی، جریان صحیح اطلاعات، عدالت در پرداخت، توسعه حس مالکیت، ساختار مسطح، آموزش مستمر) تعریف و خودکارآمدی کارکنان بر اساس نظریه شرر(۱۹۹۸) در سه بعد(کاهش مقاومت در برابر تغییر، تلاش و پشتکار و خودتنظیمی انگیزشی) تعریف عملیاتی گردید و در این راستا دو فرضیه اصلی و هفت فرضیه فرعی تنظیم گردیده است. جامعه آماری تحقیق حاضر کارکنان مراکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب می باشد که تعداد آنها ۱۱۴۴ نفر است، حجم نمونه آماری با استفاده از رابطه کوکران ۲۸۸ نفر برآورد و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شده است. ابزار جمع‏آوری اطلاعات دو پرسشنامه؛ پرسشنامه مدیرت سایبرنتیک قربانی زاده(۱۳۸۹) و پرسشنامه استاندارد خودکارآمدی شرر می باشد که پس از سنجش‏ روایی و پایایی و اطمینان از آن، در اختیار نمونه ‏آماری قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده‏های آماری از روش‏های آماری توصیفی و استنباطی استفاده شده است. بدین ترتیب که برای طبقه‏بندی، تلخیص و تفسیر داده‏های آماری از روش آمار توصیفی و در سطح استنباطی برای آزمون فرضیه‏های تحقیق از آزمون‏های کلموگروف-اسمیرنف، t تک نمونه ای، r پیرسون و رگرسیون خطی و چندگانه استفاده گردیده است. نتایج حاصل بیانگر آن است که وضعیت استقرار مولفه های مدیریت سایبرنتیک بالاتر از حد متوسط ارزیابی گردیده و تمامی مولفه های مدیریت سایبرنتیک بر توسعه خودکارآمدی کارکنان مراکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب مؤثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.