ارزیابی ارتباطات فضایی در معماری مساجد شهر تهران بر پایه آموزه های دینی مقایسه تطبیقی مساجد دوره قاجار و دوره معاصر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ارتباطات فضایی در معماری مساجد شهر تهران بر پایه آموزه های دینی مقایسه تطبیقی مساجد دوره قاجار و دوره معاصر دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ارتباطات فضایی در معماری مساجد شهر تهران بر پایه آموزه های دینی مقایسه تطبیقی مساجد دوره قاجار و دوره معاصر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ارتباطات فضایی در معماری مساجد شهر تهران بر پایه آموزه های دینی مقایسه تطبیقی مساجد دوره قاجار و دوره معاصر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ارتباطات فضایی در معماری مساجد شهر تهران بر پایه آموزه های دینی مقایسه تطبیقی مساجد دوره قاجار و دوره معاصر :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

این پژوهش در پی آن است تا به یکی از وجوه طراحی مسجد که امروزه کمتر به آن توجه میشود، پرداخته شود. «ارتباطات فضایی» که بسیار مهم و حیاتی است و به صورت عام و کلی توجه به آن در میان پژوهندگان و متخصصان حوزه معماری مسجد حائز اهمیت بوده است. هدف پژوهش حاضر آن است که ضمن بررسی ابعاد مختلف ارتباطات فضایی در مساجد و پی آمد آن فرایندی تطبیقی با آموزه های دینی، میزان تحقق اهداف یک مسجد بهعنوان مکانی برای نیایش در نمونه هایی از مساجد طراحی شده حاصل گردد و سپس بتوان از نتایج آن در راستای رویکردهای معماران در مورد طراحیمسجد بهره برد. راهبرد کلی پژوهش راهبردی ترکیبی است یعنی با استفاده از تحلیل و تجزیه کیفی مسجد در زمینه ارتباطات فضایی و بر اساس مفاهیم و آموزه های دینی و مستندات تاریخی، پژوهش به انجام رسیده است. طبق این پژوهش از میان مساجد متعدد تهران چند مسجد شاخص در حوزه منطقه ای انتخاب گردید و بر پایه اصول و مضامین استخراجی از میان منابع نقلی در متون دینی موضوع مورد نظر در مقایسه ای تطبیقی میان مساجد منتخب تحلیل و ارزیابی صورت گرفت. بر اساس دستاوردهای این پژوهش توجه به آموزه ها و مفاهیم دینی در میان گونه مساجد دوره قاجار و در مقایسهبا مساجد معاصر قویتر و ملموستر بوده و اکثریت آنها تطبیق بیشتر و بهتری با مفاهیم تعالی مطرحشده در اسناد دینی دارند. همچنین استنتاج میشود روند طراحی مساجد از دوره قاجار تا به امروز و در دوران معاصر در تحقق مفاهیم دینی روندی نزولی داشته که سبب دور شدن روزافزون هویت اصیل و ناب مسجد شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.