شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس و اثر روش استخراج بر میزان فعالیت آنتی اکسیدان و اندازه گیری فنول کل عصاره پوسته سبز پسته pistacia vera دامغان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس و اثر روش استخراج بر میزان فعالیت آنتی اکسیدان و اندازه گیری فنول کل عصاره پوسته سبز پسته pistacia vera دامغان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس و اثر روش استخراج بر میزان فعالیت آنتی اکسیدان و اندازه گیری فنول کل عصاره پوسته سبز پسته pistacia vera دامغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس و اثر روش استخراج بر میزان فعالیت آنتی اکسیدان و اندازه گیری فنول کل عصاره پوسته سبز پسته pistacia vera دامغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس و اثر روش استخراج بر میزان فعالیت آنتی اکسیدان و اندازه گیری فنول کل عصاره پوسته سبز پسته pistacia vera دامغان :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

گیاه پسته با نام علمی Pistacia vera متعلق به تیره Anacardiaceae است که در مناطق خشک مرکزی و غرب آسیا و سراسر حوزه مدیترانه توزیع شده است. استفاده از گیاهان دارویی در طب سنتی برای درمان بیماری ها و مصارف دیگر در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی از دیر باز مورد توجه بوده است.. ترکیبات فنولیک، به ویژه آن هایی که منشا گیاهی دارند، به همین دلیل خصوصیات آنتی اکسیدانی شان، بخش اساسی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهد. این تحقیق با هدف بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس و محتوای تام ترکیبات فنولی عصاره حاصل از روش های خیساندن و سوکسله را با روش فولین-سیکالتیو مورد ارزیابی قرار داده شد. میزان فنول کل عصاره سوکسله (۲/۴۵۳ میلی گرم گالیک اسید در هر گرم عصاره )و عصاره خیساندن (۳/۴۹۳ میلی گرم گالیک اسید در هر گرم عصاره) و عصاره التراسونیک (۲/۱۰۳ میلی گرم گالیک اسید درهر گرم عصاره )بدست آمد. نتایج به دست آمده بین عصاره سوکسله و شیکر و التراسونیک نشان می دهد که بیشترین مقدار آنتی اکسیدان مربوط به عصاره شیکر و بعد سوکسله و بعد التراسونیک می باشد. استخراج اسانس به روش تقطیر با آب و توسط دستگاه کلونجر برای مدت ۳ ساعت انجام شد. ترکیب های شیمیایی اسانس با استفاده از دستگاه کروماتوکرافی(GC) و گاز کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی شناساییGC/MS تجزیه و شناسایی شدند. .مهمترین ترکیبات اسانس dl-Limonene(54/67%)،. Alpha-Terpinolene(20/61%)، Alpha-Pinene(8/45%).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.