بررسی تغییرات میزان اسانس و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیداتیو گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze در شرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات میزان اسانس و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیداتیو گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze در شرایط تنش خشکی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات میزان اسانس و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیداتیو گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze در شرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات میزان اسانس و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیداتیو گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze در شرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات میزان اسانس و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیداتیو گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze در شرایط تنش خشکی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

گل مکزیکی ( Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze ) گیاهی علفی، چند ساله و معطر متعلق به تیره نعناعیان است که دارای خواص دارویی فراوان بوده و برخلاف وجود زمین های به ظاهر لم یزرعی که می تواند تولید ماده مؤثره این گیاه را افزایش دهد و شیوه مقابله آنزیمی این گیاه با آن شرایط بررسی نگشته است.که در این تحقیق به این موضوع پرداخته شده است. این آزمایشدر قالب طرح بلوک کامل تصادفی با هفت تیمار در سه تکرار انجام شد .در این تحقیق، بررسی تغییرات میزان اسانس و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیداتیو گیاه گل مکزیکی ( Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze ) در شرایط تنش خشکیب با ۷ تیمار تنش آبیاری( ۱- ۱۰۰ ظرفیت مزرعهای، ۲- ۸۵ % ظرفیت مزرعهای، ۳- ۷۰ % ظرفیت مزرعهای، ۴- ۵۵ % ظرفیت مزرعهای، ۵- ۱۰۰ % ظرفیت مزرعهای (مرحله رویشی)- ۸۵ % ظرفیت مزرعهای (مرحله زایشی)، ۶- ۱۰۰ % ظرفیت مزرعهای (مرحله رویشی)- ۷۰ % ظرفیت مزرعهای (مرحله زایشی). ۷- ۸۵ % ظرفیت مزرعهای (مرحله رویشی)- ۱۰۰ % ظرفیت مزرعهای (مرحله زایشی). بر میزان اسانس،آنزیم های آنتی اکسیداتیو (کاتالاز، گلاتاتیون پراکسیداز، سوپراکسید دسموتاز مورد بررسی قرار گرفت.نتایج حاصله نشان داد بیشترین مقدار آنزیم های آنتی اکسیداتیو برای تیمار شماره ۴ نشان دادند. همچنین بیشترین درصد اسانس در مرحله تمام گل برای همین تیمار(تیمار شماره ۴: ۵۵ %ظرفیت مزرعه ای). پس می توان برای استخراج اسانس بیشتر،توسعه کشت آن را در مناطق کم آب پیشنهاد داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.