بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه یوکا به عنوان آنتی بیوتیک بر توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه یوکا به عنوان آنتی بیوتیک بر توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه یوکا به عنوان آنتی بیوتیک بر توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه یوکا به عنوان آنتی بیوتیک بر توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه یوکا به عنوان آنتی بیوتیک بر توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

امروزه افزایش ارتفاع پرزها ازدیگر تغییرات ریخت شناسی حاصل از استفاده آنتی بیوتیک ها یم باشد که منجر به احتیاج پایین تر خوراک جهت نگهداری و دفع مدفوع کمتر بدلیل افزایش قابلیت هضم می شود. سودمندی استفاده بعضی از گونه های گیاهی و عصاره استخراجی از انها را در کاهش کلسترول خون، افزایش خوش خوراکی و تحریک سیستم ایمنی جوجه های گوشتی ثابت شده است. استفاده از یوکامی تواند باعث بهبود مقاومت دام در برابر عفونت ها و تاثیر تنظیم ایمنی شود، در این تحقیق ۴۲۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس ۳۰۸ به ۳۵ گروه ۱۲ تایی تقسیم و تیمارها شامل: جیره شاهد(بدون هیچ گونه افزودنی) جیره حاوی سطح۲ درصد پودر گیاه یوکا، جیره حاوی سطح۴ درصد پودر گیاه یوکا، جیره حاوی سطح ۶ درصد پودر گیاه یوکا،جیره حاوی سطح۳ درصد عصاره گیاه یوکا، جیره حاوی سطح ۵درصد عصاره گیاه یوکا ، جیره حاوی سطح ۱/۵ درصد عصاره گیاه یوکا می باشد. نتایج نشان داد که تیمارهای آزمایشی بر نسبت طول پرز به عمق کریپت بی تاثیر بوده اند اما طول پرز و عمق کریپت ژنوم تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفته اند، بدین ترتیب که گروه های مصرف کننده ۲% پودریوکا بیشترین طول پرز وعمق کریپت را داشته اند، همچنین کمترین میزان طول پرز و عمق کریپت مربوط به گروه شاهد بوده است. در کل نشان داد استفاده از این گیاه می تواند باعث افزایش طول پرز موجب افزایش سطح تماس با مواد غذایی و بهبود راندمان هضم و جذب مواد غذایی شود و باعث افزایش سود دهی اقتصادی مرغدار شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.