آفلاتوکسینها وتاثیر آنها بر کیفیت غذاهای انسانی وحیوانی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آفلاتوکسینها وتاثیر آنها بر کیفیت غذاهای انسانی وحیوانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آفلاتوکسینها وتاثیر آنها بر کیفیت غذاهای انسانی وحیوانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آفلاتوکسینها وتاثیر آنها بر کیفیت غذاهای انسانی وحیوانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آفلاتوکسینها وتاثیر آنها بر کیفیت غذاهای انسانی وحیوانی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

همانند بسیاری از سموم قارچی ، آفلا توکسینها نیز اثرات زیانباری بر سلامت انسانها وسایر حیوانات به خصوص حیوانات اهلی مورد مصرف انسان دارند که از جمله این اثرات میتوان به تومور زایی،ایجاد جهش در مواد ژنتیکی سلول،کاهش وزن ،زایش موجودات ناقص الخلقه وتضعیف سیستم ایمنی اشاره کرد.این سموم توسط گونه هایی از قارچ کپکی آسپرژیلوس ودر مراحل انتهایی رشد این قارچها تولید میشوندوبه دلیل اثرات زیانباری که دارند برای آنها در خوراک انسان وحیوانات حدود مجازی تعیین شده است .مثلا حد مجاز آفلاتوکسین AFM1 M1در شیرتوسط اتحادیه اروپا ۵۰ نانوگرم درلیتر، آفلا توکسین AFB1B1 در خشکبارواغذیه دامی ۵میکروگرم درکیلوگرم وAFM1 درپنیر ۲۵۰ نانوگرم درکیلوگرم تعیین شده است.این سموم در انسان بیشتر بر سلولهای کبد تاثیر گذاشته وموجب ایجاد تومورهای کبدی میشوند که روند ایجاد آن نیز بسیار کندبوده وبه سادگی ودر مراحل اولیه قابل تشخیص نمیباشد.ازطرفی بعد ازتولیداین سموم وورود به مواد غذایی بسیار مشکل میتوان آنها راازبین برد زیرااگر از فرایندهای حرارتی برای ازبین بردن بعضی از این سموم استفاده شود بسیاری از مواد غذایی بلااستفاده شده وکیفیت آنها بسیار پایین میآید درحالی که شاید درصد بسیارجزئی از این سموم ازبین برود. مثلا آفلاتوکسین M1 در حرارت ۲۹۹ درجه سانتی گراد تجزیه میشود پس محرز است حرارت دادن شیر تا این درجه برای حذف سم غیر معقول وغیر عملی است.بسیاری از کشورهای جهان با ا تخاذ روشهایی مناسب به حدود استاندارد جهانی دست یافته اند در حالی که بسیاری از کشورها هم حتی قوانین بهداشتی مناسبی در این زمینه ندارند.دراین مقاله سعی شده وضعیت آلودگی بعضی از مواد غذایی انسانی ودامی به صورت اجمالی مورد بررسی قرارگیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.