تحقیق قارچ صدفی و دکمه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق قارچ صدفی و دکمه ای دارای ۸۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق قارچ صدفی و دکمه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق قارچ صدفی و دکمه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق قارچ صدفی و دکمه ای :
بخشی از فهرست تحقیق قارچ صدفی و دکمه ای
مقدمه۳………………………………………….……………………………………..
قارچ شناسی۵ …………………………………………………………………………..
مشخصات عمومی قارچه۶…………………………………………………………………
ساختمان شیمیایی سلولی در قارچها۶ ………………………………………………………
نحوه زندگی قارچها۷……………………………………………………………… ……..
سیتولوژی قارچها ۸…………………………………………………………………..….
ریخت شناسی قارچها۹ ………………………………………………………….……….
ساختمان رویشی در قارچها ۹…………………………………………………….………..
انواع ساختمان رویشی ۱۰……….………………………………………………………..
روشهای اخذ غذا در قارچها ۱۱……………………………………………………………..
عوامل جذب غذا در قارچها ۱۱……………………………………………………………..
طبقه بندی قارچها ۱۲……………………………………………………………………..
تاریخچه……………………………………………………………………………………………….……۱۲
انواع طبقه بندی قارچها …………………………………………………………………………………….۱۳
تقسیم بندی قارچها از نظر محل زیست ……………………………………………………………………۱۶
ساختار قارچ ………………………………………………………………………………………………..۱۶
تولید مثل در قارچها…………………………………………………………………………………………۱۶
تقسیم بندی قارچها …………………………………………………………………………………………..۱۷
تولید مثل غیر جنسی …………………………………………………………………………۲۲
تولید مثل جنسی در قارچها…………………………………………………………………. ۲۵
قارچ خوراکی …………………………………………………………………………………۲۸
خواص شیمیایی قارچ ……………………………………………………………………….۲۸
آموزش پرورش قارچ خوراکی ……………………………………………………………..۲۹
اطاق پرورش قارچ …………………………………………………………………………..۲۹
شرایط برای پرورش و رشد قارچ تهویه……………………………………………………۳۴
اهمیت اقتصادی قارچها ………………………………………………………………………۳۶
مضرات قارچها………………………………………………………………………………..۴۰
پرورش گونه های مختلف قارچ خوراکی…………………………………………………..۴۲
قارچ صدفی………………………………………………….۴۵
قارچ صدفی دینگری ……………………………………………………………………….۴۶
قارچ صدفی خرما…………………………………………………………………………….۴۶
قارچ صدفی صدف درخت……………………………………………………………………۴۶
قارچ صدفی طلایی……………………………………………………………………………۴۶
قارچ شاه صدف……………………………………………………………………………….۴۷
قارچ صدفی آبالون…………………………………………………………………………….۴۷
قارچ صدفی صورتی یا سالمون……………………………………………………………….۴۸
قارچ صدفی ترخون…………………………………………………………………………….۴۸
قارچ دکمه ای………………………………………………..۵۰
مشخصات عمومی……………………………………………………………………………..۵۲
بستر کاشت و روش تهیه آن………………………………………………………………….۵۵
مشکلات پرورش قارچها و راهنمای رفع سریع آنها……………………………………..۵۵
اسپان زنی و پنجه دوانی میسلیوم ها……………………………………………………….۶۳
مقدار رطوبت…………………………………………………………………………………..۶۴
دمای بستر……………………………………………………………………………………..۶۴
وزن خشک مواد اولیه بستر……………………………………………………………………۶۵
مدت پنجهدوانی…………………………………………………………………………………۶۷
روشهای اسپانزنی (تلقیح)………………………………………………………………….۶۷
با آگاهی از اهمیت کشت و زرع و توجه به این مطلب که بخش کشاورزی حدود ۲۷ از تولید ناخالص ملی و ۸۰ از محصولات اساسی مورد نیاز کشور را تولید کرده و در صادرات غیر نفتی نیز سهمی معادل ۴۰ دارا میباشد، در می یابیم که بخش کشاورزی در هر کشوری میتواند نقش بسیار مهمی را در تولید ناخالص ملی آن کشور ایفا کند. این امر نیز از طریق تولید محصولات کشاورزی، مصرف در داخل و صادرات به سایر کشورها و ایجاد زمینه های اشتغال زایی امکانپذپر است. پس حفظ و توسعه این بخش باید در سر لوحه اهدافمان قرار گیرد.
رشد سریع این بخش علاوه بر دارا بودن اهمیت در بهبود کیفیت زندگی ۴۰ از مردم جهان که از راه کشاورزی امرار معاش میکنند، برای تضمین عرضه کافی مواد غذایی تمام ملل جهان که جمعیت آنها با سرعت زیادی در حال رشد است، ضروری است.
خوب است بدانیم ترویج و آموزش کشاورزی، اهرم عمران روستایی و بازوی قوی توسعه کشاورزی است که این دو نیز خود بخشی از عمران ملی محسوب میشوند و بدون توسعه کشاورزی، عمران ملی یا امکانپذیر نبوده و یا لااقل در کشورهای جهان سوم با دشواری همراه است. لذا آموزش و ترویج کشاورزی از ضروریات است چون موجب تسهیل پذیرش تکنولوژی مناسب و روشهای جدید کشت و کار توسط کشاورزان و روستاییان شده و باعث میشود که آنها سطح تولیدات خود را افزایش دهند.
پرورش قارچ خوراکی یکی از این تکنولوژی هاست که توسط ترویج و توسعه آن میتوان گام مؤثری در تأمین مواد غذایی، ایجاد اشتغال جنبی مناسب و افزایش سطح درآمد کشاورزان برداشت. البته این تکنولوژی جوان در شهرهای بزرگ ایران با تأسیس کشت و صنعت های تولید قارچ بخصوص در اطراف تهران و با توجه به مناسب بودن شرایط جوی در اکثر نقاط ایران، در کشور ما در حال توسعه زیادی است. در استان های خراسان، کرمان، چهار محال و بختیاری، کرمانشاه، خوزستان، مازندران، اصفهان و یزد نیز مراکز کشت قارچ موجودند.
از لحاظ تولید قارچ در سطح جهان نیز چین با تولید سالیانه ۲۲۴۵۸۰۰ تن، فرانسه با ۲۳۲۰۰۰ تن، هلند با ۱۶۵۳۵۰ تن، ایتالیا با ۱۰۲۰۰۰ تن، ژاپن با ۳۳۶۴۳۰ تن، انگلستان با ۱۱۸۰۰۰ تن، آمریکا با ۳۴۴۷۱۷ تن، کشورهای عمده تولید کننده جهان می باشند و کلاً در جهان سالانه ۴۲۶۴۲۸۶ تن تولید قارچ داریم.
تقسیم بندی قارچها از نظر نوع دریافت مواد غذایی
الف – تجزیه کننده اولیه: قارچهایی که قادر باشند مواد اولیه را خود تجزیه کنند و مواد غذایی خود را بدست آورند.
ب – تجزیه کننده ثانویه: قارچهایی که محتاج به یک سری میکروارگانیزمهایی هستند تا محیط کشت را تجزیه کنند تا قارچ بتواند روی محیط کشت تجزیه شده رشد کند.
تقسیم بندی قارچها از لحاظ نوع زندگی
الف – انگل: قارچهایی که روی موجودات زنده دیگر زندگی می کنند و غذای خود را بدست میآورند.
ب – همزیستی: برخی از قارچها بصورت همزیست با ریشه گیاهان هستند که به این قارچها میکوریزا میگویند.
ج – ساپروفیت (گندروی): قارچهایی که روی محیطهای مرده رشد میکنند.
قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر میگردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمیگردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده میکردند و قارچ را گوشت خدا Gods flesh مینامیدند. نوشابه مستیآور سوما نیز چیزی جز عصاره آمانیتا موسکاریای سمی نبوده که از گروه قارچ های کلاهکدار است. در کتب پزشکی هند باستان، سامهیتا قارچ ها را به سه دسته خوراکی، سمی و دارویی تقسیم کرده اند. یک نوع قارچ کوچک بنام پسیلوسیپ مورد استفاده سرخپوستان آمریکا بوده که برای ازدیاد بینایی استفاده میشده. وایکینگها در شمال اروپا قارچ نیمه سمی و گیج کننده میخوردند و حالتی شبیه نیمه مستی به آنها دست میداد.
پرورش قارچهای خوراکی حدوداً به ۲۰ قرن پیش در ژاپن و چین بر میگردد. کاشت قارچ در گلخانه اولین بار در سوئد در سال ۱۷۵۴ میلادی ابداع شد.
قارچ شناسی
قارچ شناسی به معنای Mycology میباشد. این واژه توسط پیرآنتونیو میچلی در قرن ۱۸ پیشنهاد شده است. قارچها موجوداتی هستند فاقد کلروفیل و تولید اسپور مینمایند. ساختمان سلولی یوکاریوتیک داشته دارای هسته (به تعداد یک عدد یا بیشتر) میباشد. هستهها ممکن است هاپلوئید یا دیپلوئید باشند.
سلولهای قارچی دارای دیواره سلولیاند. قارچها برخلاف گیاهان عالی فاقد اندامهایی نظیر ریشه ، ساقه ، برگ و سیستم آوندی میباشند. پیکره قارچها ممکن است تک سلولی یا پرسلولی باشند. پیکره قارچها از رشتههای متعددی به نام ریسه یا هیف تشکیل مییابد. تولید مثل در آنها به طریق جنسی یا غیر جنسی میباشد که تکثیر غیر جنسی رایجتر است.
مشخصات عمومی قارچها
۱. یوکاریوتیک هستند.
۲. فاقد کلروفیل و آوند هستند.
۳. دارای دیواره سلولیاند.
۴. تکثیر از طریق جنسی و غیرجنسی صورت میگیرد.
۵. پیکره قارچ تکسلولی یا پرسلولی میباشد.
۶. قارچها از طریق پدیده جذب ، مواد غذایی خود را بدست میآورند در حالی که گیاهان از طریق فتوسنتز و جانوران از طریق بلع این مواد را تهیه میکنند.
۷. قارچها فاقد تحرکند که این تفاوت آنها را با جانوران و تشابه آنها را با گیاهان نشان میدهد. از حرکات جزئی قارچها میتوان به حرکت قارچهای آمیبی شکل اشاره کرد که با ایجاد پاهای کاذب روی ماده غذایی جابجا میشوند. اسپورهای قارچها دارای تاژک میباشند که موجب جابجایی آنها میشود. همچنین حرکت سیتوپلاسمی درون سلولی نیز نوعی حرکت محسوب میگردد.
ساختمان شیمیایی سلولی در قارچها
درصد بیشتری از وزن سلولهای قارچی را آب تشکیل میدهد مخصوصا در سلولهای جوان ۹۰ درصد وزن تازه میسیلیوم را آب تشکیل میدهد. اسپورها نیز دارای درصد بالایی از آب میباشند کربن ۴۴ – ۴۰ درصد ، ترکیبات معدنی ۵ – ۲ درصد ، فسفر ، پتاسیم ، سیلیس و آلومینیوم در ردیف ترکیبات معدنیاند. ترکیبات ازته ۷ – ۲ درصد که پروتئینها ، اسیدهای نوکلئیک و اوره را شامل میشوند. قسمت اعظم کربنی که قارچها میگیرند به صرف ساخت دیواره سلولی میرسد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.