تاثیر افزودن آرد پوست موز بر خواص پخت و ترکیبات غذایی ماکارونی فوری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر افزودن آرد پوست موز بر خواص پخت و ترکیبات غذایی ماکارونی فوری دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر افزودن آرد پوست موز بر خواص پخت و ترکیبات غذایی ماکارونی فوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر افزودن آرد پوست موز بر خواص پخت و ترکیبات غذایی ماکارونی فوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر افزودن آرد پوست موز بر خواص پخت و ترکیبات غذایی ماکارونی فوری :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

در این پژوهش استفاده از آرد پوست موز جهت غنی سازی محصولات غله ای مثل ماکارونی فوری و همچنین استفاده بهینه از پوست موز به عنوان ضایعات کشاورزی با پتانسیل بالای غذایی جهت تولید محصول غذایی با خواص غذایی و پخت بهتر و بالاتر برای اولین بار در ایران در سیستم آزمایشگاهی انجام گردید. در ابتدا ماکارونی های فوری با چهار درصد مختلف از آرد نتایج نشان داد که میزان رطوبت، چربی و پروتئین با افزایش میزان آرد پوست موز ، پوست موز تهیه گردیدند. (۰%،۵،۱۰،۱۵). نتایج نشان داد که میزان طوبت، چربی و پروتئین با افزایش میزان آرد پوست موز و کاهش مقدار آرد گندم، به طور معنی داری کاهش و میزان فیبر و خاکستر افزایش می یابد. افزودن آرد پوست موز توانست بر خواص پخت ماکارونی فوری تاثیری معنی دار داشته و باعث افزایش جذب آب، میزان تورم و لعاب حاصل از پخت محصول گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.