بررسی اثر آنتی اکسیدانی رزماری به عنوان نگهدارنده طبیعی به همراه پیاز سفید و قرمز درافزایش ماندگاری روغن کلزا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنتی اکسیدانی رزماری به عنوان نگهدارنده طبیعی به همراه پیاز سفید و قرمز درافزایش ماندگاری روغن کلزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنتی اکسیدانی رزماری به عنوان نگهدارنده طبیعی به همراه پیاز سفید و قرمز درافزایش ماندگاری روغن کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی اکسیدانی رزماری به عنوان نگهدارنده طبیعی به همراه پیاز سفید و قرمز درافزایش ماندگاری روغن کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنتی اکسیدانی رزماری به عنوان نگهدارنده طبیعی به همراه پیاز سفید و قرمز درافزایش ماندگاری روغن کلزا :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

تند شدگی به عنوان یک مشکل جدی در محصولات غذایی، قابل توجه است که باعث کاهش مدت ماندگاری محصولات و کیفیت تغذیه ای آنها می شود. آنتی اکسیدان ها می توانند به طور موثری برای جلوگیری از اکسیداسیون لیپیدها استفاده شوند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که باعث به تاخیر انداختن یا کند کردن اکسیداسیون مواد غذایی می شوند که این مواد قابلیت اکسید شدن از طریق اتواکسیداسیون را دارند. آنتی اکسیدان ها را میتوان بر اساس مکانیسم عمل به سه دسته آنتی اکسیدان های اولیه، آنتی اکسیدان های ثانویه و آنتی اکسیدان های سینر ژیستی تقسیم نمود نتایج نشان داد که تیمار رزماری با غلظت %۰/۵ در پیاز قرمز اندیس پر اکسید را کاهش داده اند اما اندیس اسیدی آن با غلظت ۲۵/۰% تفاوت چندانی ندارند. در این آزمون از ۲نوع پیاز قرمز و سفید جهت ارائه نتایج دقیق تر استفاده شده است .هدف از این تحقیق، کاربرد مخلوطی از آنتی اکسیدان های طبیعی بود که بیشترین پایداری اکسیداتیو را برای روغن کلزا و سویا فراهم کند عمر انباری آن را افزایش دهد و بتواند جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی شود .باتوجه به اثرات منفی مصرف آنتی اکسیدا نهای سنتزی بر سلامت مصرف کنندگان و همچنین با توجه به نتایج این تحقیق میتوان تیمار عصاره رزماری با غلظت ۰/۵% همراه با پیاز قرمز را به عنوان جانشین آنتی اکسیدان سنتزی جهت حفظ کیفیت روغن کلزا پیشنهاد نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.