بررسی تأثیر قطبیت حلال در استخراج ترکیبات شیمیایی حاصل از گیاه خرفه و تأثیر آن بر خاصیت ضددیابتی عصاره بر روی موش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تأثیر قطبیت حلال در استخراج ترکیبات شیمیایی حاصل از گیاه خرفه و تأثیر آن بر خاصیت ضددیابتی عصاره بر روی موش دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تأثیر قطبیت حلال در استخراج ترکیبات شیمیایی حاصل از گیاه خرفه و تأثیر آن بر خاصیت ضددیابتی عصاره بر روی موش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر قطبیت حلال در استخراج ترکیبات شیمیایی حاصل از گیاه خرفه و تأثیر آن بر خاصیت ضددیابتی عصاره بر روی موش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تأثیر قطبیت حلال در استخراج ترکیبات شیمیایی حاصل از گیاه خرفه و تأثیر آن بر خاصیت ضددیابتی عصاره بر روی موش :
تعداد صفحات :۴
چکیده مقاله:
دیابت شایع ترین بیماری غدد درون ریز در جوامع مختلف است که به قاتل خاموش معروف است. کهباعث اختلال در سوخت و ساز بدن می شود، که به دو علت شایع و رایج به وجود می آید: ۱- انسولین بهمقدار کافی در بدن وجود ندارد. ۲- انسولین موجود قادر نیست وظیفه خود را به درستی انجام دهد. یکیاز دلایل اصلی برای درمان دیابت، طبیعی شدن فعالیت انسولین و اصلاح قند خون به منظور جلوگیری ازگسترش مشکلات عروقی و نورولوژیکی می باشد. همچنین گیاه خرفه Portulaca Oleracea در زمان های گذشته برایدرمان دیابت و طب سنتی به کار بردهمی شد که هدف از این مطالعه بررسی اثراتکاهنده ی قند خون گیاه خرفه در موش رت است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.