کاربرد مدالیته های مختلف تصویربرداری با اشعه X در زمینه فرآوری ماهی ها در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربرد مدالیته های مختلف تصویربرداری با اشعه X در زمینه فرآوری ماهی ها در صنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربرد مدالیته های مختلف تصویربرداری با اشعه X در زمینه فرآوری ماهی ها در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد مدالیته های مختلف تصویربرداری با اشعه X در زمینه فرآوری ماهی ها در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربرد مدالیته های مختلف تصویربرداری با اشعه X در زمینه فرآوری ماهی ها در صنایع غذایی :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
با توسعه همه جانبه صنایع غذایی مرتبط با آبزیان بویژه انواع ماهی، شناخت راه حل های تکنولوژیک به منظور بهبود شرایط پرورش و فرایند تولید در این صنایع اهمیت بسزایی یافته است. امروزه تکنیک های مختلف تصویربرداری نقش مهمی در تحقیقات و صنایع غذایی دریایی دارند. تکنیک های تصویربرداری پلنار، CT، میکرو-CT و یا DXA می تواند در زمینه ارزیابی ترکیب و کیفیت نهایی فرآورده کمک بسزایی داشته باشد. بررسی ابعاد و وزن، میزان چربی، نمک، گوشت لخم، استخوان و یا اجسام خارجی در ماهی و فرآورده های آن توسط سیستم های تصویربرداری اشعه X بدون ایجاد آسیب بافتی قابل انجام می باشد. در این مطالعه، کاربرد مدالیته های مختلف تصویربرداری با اشعه X در صنعت فرآورده های دریایی از جمله: پرورش ونیز کنترل کیفیت ماهی و فرآورده های آن در صنایع غذایی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.