بررسی برخی بیومارکر های وضعیت اکسیداتیو گوشت ماهی کپور(Cyprinus carpio) در زمان های مختلف نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی بیومارکر های وضعیت اکسیداتیو گوشت ماهی کپور(Cyprinus carpio) در زمان های مختلف نگهداری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی بیومارکر های وضعیت اکسیداتیو گوشت ماهی کپور(Cyprinus carpio) در زمان های مختلف نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی بیومارکر های وضعیت اکسیداتیو گوشت ماهی کپور(Cyprinus carpio) در زمان های مختلف نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی بیومارکر های وضعیت اکسیداتیو گوشت ماهی کپور(Cyprinus carpio) در زمان های مختلف نگهداری :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

گوشت ماهی، به لحاظ دارا بودن پروتئین و چربی با کیفیت بالا و فراوانی انواع مواد معدنی و ویتامین هایی که در آن موجود است به عنوان یک غذای کامل محسوب می شود. با توجه به شرایط ضعیف نگهداری، گوشت ماهی به طور مداوم در معرض فساد شیمیایی قرار دارد. هدف از این مطالعه بررسی روند تغییرات بیومارکرهای اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین ها در ماهی کپور طی نگهداری می باشد. در این مطالعه نمونه های صیدشده ماهی کپور طی مدت زمان ۹۶ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری و هر ۲۴ ساعت یک بار (۰، ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۶ ساعت) مقدار مالون دی آلدهید(MDA) به عنوان شاخص اکسیداسیون لیپید ها و گروه های کربونیل به عنوان شاخص اکسیداسیون پروتئین ها اندازه گیری گردید. میزان MDA اندازه گیری شده در ماهی کپور از مقدار اولیه µmol/gw10769/0 در زمان صید به مقدار µmol/gw19721/0 طی ۹۶ ساعت نگهداری رسید که افزایش معنی داری دارد (۰۵/0p<). از طرف دیگر مقدار گروه های کربونیل در ماهی کپور از مقدار nmol/gw 54/1425 در هنگام صید بهnmol/gw 28/1775 رسید که این افزایش میزان گروه های کربونیل کاملاً معنی دار بود (۰۵/0p<).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.