مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان مرزه خوزستانی و نعناع فلفلی بر بازدارندگیFusarium solani رشد قارچ بیماریزای گیاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان مرزه خوزستانی و نعناع فلفلی بر بازدارندگیFusarium solani رشد قارچ بیماریزای گیاهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان مرزه خوزستانی و نعناع فلفلی بر بازدارندگیFusarium solani رشد قارچ بیماریزای گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان مرزه خوزستانی و نعناع فلفلی بر بازدارندگیFusarium solani رشد قارچ بیماریزای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاهان مرزه خوزستانی و نعناع فلفلی بر بازدارندگیFusarium solani رشد قارچ بیماریزای گیاهی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این آزمایش اثرات ضدقارچی اسانس گیاهان مرزه خوزستانی (satureja khuzistanica) و نعناع فلفلی (piperita entha) در کنترل قارچ fusarium solani عامل بیماری پوسیدگی خشک سیبزمینی ، روی محیط کشت PDA مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد اسانس مرزه خوزستانی در غلظتهای به کار رفته در مقایسه با نعناع فلفلی، در کنترل عامل بیماری موثرتر بوده است. به طوری که اسانس گیاهی مرزه خوزستانی در غلظت ۵۰۰ میکرولیتر اسانس در یک لیتر محیط کشت، باعث بازدارندگی کامل (۱۰۰) رشد قارچ عامل بیماری گردید اما اسانس نعناع فلفلی در غلظت ۱۰۰۰ میکرولیتر در لیتر محیط کشت حدود ۷۰ درصد کنترلکنندگی داشت. بررسیهای آزمایشگاهی نشان داد که با افزایش غلظت اسانسهای گیاه بر فعالیت ضدقارچی آنها علیه عامل بیماری افزوده میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.