سنتز نانو نقره روی کالای پنبه ای در محل و در یک مرحله: بررسی خواص ضد میکروبی و سمیت سلولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز نانو نقره روی کالای پنبه ای در محل و در یک مرحله: بررسی خواص ضد میکروبی و سمیت سلولی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز نانو نقره روی کالای پنبه ای در محل و در یک مرحله: بررسی خواص ضد میکروبی و سمیت سلولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز نانو نقره روی کالای پنبه ای در محل و در یک مرحله: بررسی خواص ضد میکروبی و سمیت سلولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز نانو نقره روی کالای پنبه ای در محل و در یک مرحله: بررسی خواص ضد میکروبی و سمیت سلولی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

کالاهای پنبه همواره در صنعت نساجی دارای اهمیت فراوان بوده است. بدلیل مصارف گوناگون این کالا، تاکنون روشهای مختلفی جهت ایجاد خواص ضد باکتری بررسی شده است. در این مقاله امکان ایجاد خواص ضد باکتری و سنتز نانو نقره در محل روی پنبه به طور همزمان تحقیق شده و سپس سمیت سلولی کالای پنبه ای با سلول های فیبروبلاست پوست انسان مورد بررسی قرار می گیرد. ساختار سطحی نمونه های بدست امده و اندازه ذرات سنتز شده به ترتیب با میکروسکوپ الکترونی SEM و TEM مورد بررسی قرار می گیرد. ضمن ارزیابی فعالیت ضد باکتری نمونه ها مطابق با استاندارد ۱۰۰ AATCC سمیت ناشی از این خو اص را در برابر سلول های فیبروبلاست پوست اندازه گیری می شود. نتایج نشان داد که اندازه ذرات نانو نقره با ابعاد nm 40-30 سنتز شده و کالای پنبه ای دارای خواص ضد باکتری با سمیت قابل قبولی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.