مقاله مطالعه اثرات تسکینی و ضد اضطرابی عصاره سنبل الطیب (Nardostachys jatamansi) در مقایسه با دیازپام در موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات تسکینی و ضد اضطرابی عصاره سنبل الطیب (Nardostachys jatamansi) در مقایسه با دیازپام در موش صحرایی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات تسکینی و ضد اضطرابی عصاره سنبل الطیب (Nardostachys jatamansi) در مقایسه با دیازپام در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات تسکینی و ضد اضطرابی عصاره سنبل الطیب (Nardostachys jatamansi) در مقایسه با دیازپام در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات تسکینی و ضد اضطرابی عصاره سنبل الطیب (Nardostachys jatamansi) در مقایسه با دیازپام در موش صحرایی :

مقاله مطالعه اثرات تسکینی و ضد اضطرابی عصاره سنبل الطیب (Nardostachys jatamansi) در مقایسه با دیازپام در موش صحرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در گیاهان دارویی از صفحه ۱۶۹ تا ۱۷۴ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثرات تسکینی و ضد اضطرابی عصاره سنبل الطیب (Nardostachys jatamansi) در مقایسه با دیازپام در موش صحرایی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سنبل الطیب
مقاله کتامین
مقاله دیازپام
مقاله ماز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گیاه سنبل الطیب به واسطه اثرات آرام بخشی، ضدتشنجی و ضد دردی از دیرباز در طب سنتی چین، هند و ایران جایگاه خاصی داشته است. این گیاه با توجه به داشتن آلکالوییدها- استراسیدهای آلی – اسید والریک و ایزووالریک ها همواره در جهت کاهش فشارهای عصبی، درمان افسردگی و بی خوابی مزمن مورد استفاده قرار گرفته است.
هدف: با توجه به اهمیت موضوع بر آن شدیم که اثرات ضداضطرابی و پیش بیهوشی عصاره این گیاه را با داروی شیمیایی به صورت مقایسه ای مورد مطالعه قرار دهیم.
روش بررسی: در این مطالعه ابتدا ریزوم گیاه سنبل الطیب Nardostachys jatamansi توسط کلروفرم: متانول (۷۰:۳۰) عصاره گیری و سپس به منظور تهیه عصاره تام، فراکسیون n هگزان آن تهیه و مورد بررسی فیتوشیمیایی به وسیله دستگاه GC-MS قرار گرفت. به منظور مطالعه اثرات تسکینی و ضد اضطرابی عصاره سنبل الطیب در مقایسه با دیازپام در گروه های مختلف موش های ماده نژاد ویستار، عصاره سنبل الطیب با دوزهای ۴۰۰، ۲۰۰ و ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم و دیازپام با دوز ۱۲ میلی گرم بر کیلوگرم و دی متیل سولفوکساید با همان حجم ۳۰ دقیقه قبل از ارزیابی اثرات تسکینی/خواب آوری (مدت خواب القا شده با کتامین با دوز ۴۰ میلی گرم بر کیلوگرم) و ارزیابی اثرات ضد اضطرابی با استفاده از مازصلیبی شکل با دوزهای فوق الذکر به صورت داخل صفاقی تزریق شد.
نتایج: نتایج آنالیز فیتوشیمیایی نشان داد که مواد محلول در n هگزان عصاره حاوی بیش از ۱۵ جزء می باشد که از عمده ترین آنها می توان به ترکیبات۹-Aristolen-1-alpha-ol (۳۱.۱ درصد)،Valerenic acid (۲۶.۵ درصد) و Valernal (13 درصد) اشاره نمود. بررسی های فارماکولوژیکی نشان داد که عصاره سنبل الطیب با بیشترین پاسخ در دوز ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم اثرات تسکینی و ضداضطرابی بهتری دارد.
نتیجه گیری: نتایج به دست آمده نشان داد که عصاره سنبل الطیب دارای اثرات تسکینی و ضد اضطرابی معنی داری در مقایسه با دیازپام می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.