رنگرزی نخ پشمی با کاکل ذرت رسیده و میوه کاج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
رنگرزی نخ پشمی با کاکل ذرت رسیده و میوه کاج دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد رنگرزی نخ پشمی با کاکل ذرت رسیده و میوه کاج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رنگرزی نخ پشمی با کاکل ذرت رسیده و میوه کاج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن رنگرزی نخ پشمی با کاکل ذرت رسیده و میوه کاج :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
در سال های اخیر تمایل زیادی برای احیا و توسعه استفاده از رنگ های طبیعی ایجاد شده است. از دلایل این طبیعت گرایی را می توان جاذبهی ذاتی مواد طبیعی، توجه به محیط زیست، غیر سمی بودن و تجدید پذیر بودن آنها بر شمرد. کاکل ذرت و میوه کاج با فراوانی زیاد و دسترسی آسان دو رنگزا از این نمونه اند. پژوهش حاضر به روش کتابخانه ای آزمایشگاهی انجام و نتایج به صورت توصیفی، تحلیل شدند. عواملی چون رنگرزی با میوه کاج و کاکل ذرت به نسبتهای ۲۵ % وزن کالا به همراه دندانه های مختلف، بررسی و مشخصههای رنگی نمونه ها محاسبه شد. سپس ثبات شستشویی و اثر لکه گذاری ارزیابی گردید که در حد عالی بود. کاکل ذرت و میوه کاج به عنوان دو رنگزای طبیعی، در ترکیب با یکدیگر، توانایی ایجاد شید رنگهای زرد، قهوهای، عسلی، کرمی، خاکستری، زرشکی، سبز، سیاه و … را با تنوع زیادی دارند. با توجه به نتایج بدست آمده، میتوان از میوه کاج و کاکل ذرت به عنوان دو رنگزای طبیعی به صورت ترکیبی، در رنگرزی پشم استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.