فراوری دانه جو با اسید لاکتیک و بررسی تاثیر آن در عملکرد گاوهای شیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوری دانه جو با اسید لاکتیک و بررسی تاثیر آن در عملکرد گاوهای شیری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوری دانه جو با اسید لاکتیک و بررسی تاثیر آن در عملکرد گاوهای شیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوری دانه جو با اسید لاکتیک و بررسی تاثیر آن در عملکرد گاوهای شیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوری دانه جو با اسید لاکتیک و بررسی تاثیر آن در عملکرد گاوهای شیری :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

دانه جو یکی از غلات متداول در جیره گاوهای شیری و گوشتی در بسیاری از نقاط دنیا از جمله ایران می باشد. به منظور بهبود هضم وکاهش اثرات مضر تغذیه سطح بالای جو در جیره گاوهای شیری، مطالعات زیادی انجام شده است و روش های مختلف فرآوری بررسی گردیدهاست. هدف فرآوری دانه های غلات، بهبود قابلیت دسترسی شکمبه ای انرژی و نشاسته از طریق افزایش مقدار هضم کربوهیدرات ها در حینکنترل سرعت هضم آنها می باشد. فراوری دانه غلات راه کاری است که احتمالا می توان با آن نسبت پروتئین قابل دسترس در شکمبه بهکربوهیدرات قابل تخمیر را تنظیم نمود و راندمان استفاده از نیتروژن را مقداری افزایش داد. همواره محققین دنبال یافتن روش های نوینیهستند که معایب روش های پیشین را برطرف کرده باشد. به همین منظور این مطالعه با هدف بررسی تاثیر فرآوری دانه جو با اسیدلاکتیک درتغذیه گاوهای شیری انجام گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.