اهمیت چربی محافظت شده در جیره نشخوارکنندگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اهمیت چربی محافظت شده در جیره نشخوارکنندگان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اهمیت چربی محافظت شده در جیره نشخوارکنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اهمیت چربی محافظت شده در جیره نشخوارکنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اهمیت چربی محافظت شده در جیره نشخوارکنندگان :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

صنعت گاو شیری روز به روز از جایگاه برتری در کشور از نظر تامین موقعیت های شغلی برخوردار می باشد. لازمه تداوم و پیشرفت در اینصنعت، با توجه به رقابت جهانی صنایع، افزایش بهره وری است. بنابراین، تمرکز اصلی بر روی محفاظت اسیدهای چرب در شکمبه با هدف دواسید چرب ضروری، لینولئیک و اسید لینولنیک است. امروزه فن آوری های جدیدی در حال شکل گیری می باشند که هدف آنها بهبود روشهای کپسوله کردن و پوشش دادن مکمل های چربی می باشد. درحالی که اطلاعات کافی در مورد جریان دوازدهه ای اسیدهای چرب وجودندارد. در یک فن آوری ویژه، لیپید به داخل ماتریکس پروتئینی وارد شده و در یک قالب کلوئیدی حرارت دیده و نتیجه حاصل، ژل محافظتشده می باشد. استفاده این چربی ها در جیره منجر به افزایش اسیدلینولئیک شیر می گردند. اهمیت وجود فن آوری های اولیه محفاظت ازشکمبه در دسترس و ارزیابی تأثیر آنها بر اساس داده های منتشر شده نوشته شده است. تیمار های اعمال شده برای دستیابی به محافظتچربی از شکمبه شامل فرمالدئید، نمک های کلسیم، آمیدها چرب و فن آوری های اخیر در حال توسعه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.