طراحی شهری با رویکرد ایجاد شادابی و نشاط شهری با توجه به فرهنگ شهری ( محدوده مطالعاتی:شهر زنجان( خیابان سعدی وسط)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
طراحی شهری با رویکرد ایجاد شادابی و نشاط شهری با توجه به فرهنگ شهری ( محدوده مطالعاتی:شهر زنجان( خیابان سعدی وسط) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طراحی شهری با رویکرد ایجاد شادابی و نشاط شهری با توجه به فرهنگ شهری ( محدوده مطالعاتی:شهر زنجان( خیابان سعدی وسط) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی شهری با رویکرد ایجاد شادابی و نشاط شهری با توجه به فرهنگ شهری ( محدوده مطالعاتی:شهر زنجان( خیابان سعدی وسط)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طراحی شهری با رویکرد ایجاد شادابی و نشاط شهری با توجه به فرهنگ شهری ( محدوده مطالعاتی:شهر زنجان( خیابان سعدی وسط) :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده مقاله:
زندگی ماشینی، تلاش بی وقفه شهروندان به جهت کسب روزی برای خانواده، مشکلات اقتصادی و … همه و همه می طلبد تا با ایجاد نشاط اجتماعی، موجبات آسایش و آرامش روحی و روانی شهروندان را فراهم نماییم. بنابراین، برای برون رفت از معضلات منتهی به فشارهای عصبی و روانی، با ایجاد فضاهای شاد و مفرح عمومی و با برنامه ریزی درست و منطبق با نیازهای مردم، لازم و ضروری است تا با ایجاد جامعه ای با نشاط، فضای شهری به محلی امن جهت گسترش ارتباطات سالم اجتماعی با تعلق خاطر افراد به شهر و محل زندگی و بالا بردن ضریب امنیت روانی جامعه مبدل شود. در این پژوهش، نوع روش تحقیق از نوع تحلیلی_ تبیینی با ماهیت کاربردی می باشد. که با استفاده از روش های گردآوری اطلاعات بصورت مطالعه اسنادی و کتابخانه ای دید گاه ها ،نظریات و مباحث مربوط به موضوع پژوهش بررسی شد و به صورت شاخص های مؤثر جهت ایجاد شادابی و نشاط شهری استخراج شد و با استفاده از روش میدانی (پرسش نامه، مشاهده و مصاحبه و برداشت میدانی ) داده های مورد نیاز جمع آوری گردید و با روش های آماری و غیر آماری به تجزیه و تحلیل داده ها پرداخته شد. جامعه آماری این پژوهش نیز بنا بر مخاطب قرار دادن پرسشنامه های تنظیم شده برای افرادی تشکیل شد که به صورت تصادفی به مرکز شهر مراجعه می کنند و همچنین کسبه ای که در این محدوده مشغول می باشند. این نظرسنجی در یک جامعه نمونه ۵۰ نفری به صورت تصادفی از میان شهروندان مراجعه کننده به محور و کسبه انجام گرفت و در نهایت با توجه به فرضیات مورد نظر پژوهش و پاسخ مردم به سوالات پرسش نامه و برداشت میدانی و مشاهدات صورت گرفته از محدوده از طریق نرم افزار spss مورد تحلیل قرار گرفت. و نتایج بصورت یک جمع بندی و پیشنهادات مورد تحلیل و تدوین قرار گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.