مقایسه برخی ویژگیهای شیمیایی دانه سه رقم کنجد کشت شده در ایران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه برخی ویژگیهای شیمیایی دانه سه رقم کنجد کشت شده در ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه برخی ویژگیهای شیمیایی دانه سه رقم کنجد کشت شده در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه برخی ویژگیهای شیمیایی دانه سه رقم کنجد کشت شده در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه برخی ویژگیهای شیمیایی دانه سه رقم کنجد کشت شده در ایران :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

کنجد یکی از گیاهان روغنی است که از دانه آن می توان به عنوان منبع روغن و پروتئین بهره برد. این گیاه دارای ۱۶ جنس و بیش از ۶۰ گونه می باشد. زراعت کنجد از دیرباز در کشورمان رواج داشته و بدین سبب متناسب با شرایط اقلیمی متنوع و متفاوت، توده های بومی کنجد متعددی ظاهر گردیده اند. در این تحقیق میزان پروتئین و چربی سه رقم کنجد دشتستان، صفی آباد و ناز تک شاخه توسط دستگاه NIR اندازه گیری شد و پروتئین کل استخراج شده با استفاده از روش SDS-PAGE مورد بررسی قرار گرفت. از لحاظ محتوای پروتئین بین هر سه رقم کنجد اختلاف معنی داری مشاهده شد به طوری که کمترین و بیشترین مقدار پروتئین به ترتیب ۶/۱۷ و ۳۶/۲۲ مربوط به گونه دشتستان و صفی آباد بود. از نظر مقدار چربی بین گونه دشتستان و ناز تک شاخه اختلاف غیر معنی دار (۰۵/0P ) وجود داشت ولی گونه صفی آباد به صورت معنی داری مقدار چربی کمتری داشت. با توجه به نتایج حاصل از تفکیک پروتئین ها با استفاده از SDS-PAGE ، هر سه گونه دارای باندهای مشابه بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.