تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیرگلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیرگلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیرگلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیرگلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیرگلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

گسترش کاربرد فیلم های خوراکی با خواص مطلوب، توجه زیادی را در صنعت بسته بندی به خود جلب کرده است به طوریکه می توان گفت اثرپذیری فیلم های خوراکی به خصوصیات کیفی آنها مرتبط می شود. در تحقیق حاضر اثر ترکیب نمودن دو پلیمر گلوتن گندم (WG)و ایزوله پروتئین سویا (SPI)به عنوان فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی به منظور بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا با نسبت های ۲۵:۷۵، ۵۰:۵۰ و ۷۵:۲۵ با یکدیگر ترکیب شده و خواصی هم چون میزان نفوذپذیری به بخار آب، درصد حلالیت، میزان استحکام کششی و درصد افزایش طول آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ترکیب کردن دو پلیمر موجب بهبود خواص ذکر شده بویژه در نسبت ۵۰:۵۰ فیلم گلوتن گندم و ایزوله پروتئینن سویا گردید. افزایش طول فیلم ها در این نسبت به شکل معنی داری افزایش (۰۵/۰>p) و میزان استحکام کششی نیز کاهش اندکی نشان داد. هم چنین در نتیجه ترکیب کردن دو پلیمر، میزان نفوذپذیری به بخار آب در فیلم مرکب با این نسبت افزایش اندکی یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.