تجزیه سریع ضایعات مواد غذایی به روش هوازی، ترموفیلیک در حالت دینامیک پیوسته


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه سریع ضایعات مواد غذایی به روش هوازی، ترموفیلیک در حالت دینامیک پیوسته دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه سریع ضایعات مواد غذایی به روش هوازی، ترموفیلیک در حالت دینامیک پیوسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه سریع ضایعات مواد غذایی به روش هوازی، ترموفیلیک در حالت دینامیک پیوسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه سریع ضایعات مواد غذایی به روش هوازی، ترموفیلیک در حالت دینامیک پیوسته :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور مطالعه عوامل موثر بر بهبود سرعت تجزیه ضایعات مواد غذایی با قابلیت تنظیم نرخ هوادهی ،دما،رطوبت و سرعت دور همزن ساخته شد.نتایج آزمایشگاهی نشان داد که ضایعات مواد غذایی می تواند در طی چهار روز تجزیه و به کود آلی تبدیل می شود.در طی این چهار روز پارامتر های تعیین کنندهپایداری و بلوغ کمپوست از قبیل : PH ،EC (هدایت الکتریکی) و نسبت کربن به نیتروژن ( ) اندازه گیری شد و نتایج اولیه و نهایی آزمایشات تغییرات قابل توجهی را نشان داد. در این تحقیق مواد با نسبت ۲۷.۸ به دو صورت آزمایشگاهی(توسط دستگاه) و به صورت سنتی (ویندرو) مورد بررسی قرار گرفت.با استفاده ازدستگاه مقدار PH از ۵.۳۵ به ۶.۹ و مقدار EC از ۲.۰۲ به ۱.۷۳ و مقدار از ۲۷.۸ به ۱۸.۳ در روز چهارم رسید. این در حالیست که به صورت ویندرو ،بعد از ۲۱ روز مقدار به ۱۹.۸ رسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.