تاثیر دما و زمان استخراج برمیزان بازده تولید و فعالیت آنتیاکسیدانی پلیساکاریدهای استخراج شده از جلبک سبز(انترومورفا اینتستینالیس)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر دما و زمان استخراج برمیزان بازده تولید و فعالیت آنتیاکسیدانی پلیساکاریدهای استخراج شده از جلبک سبز(انترومورفا اینتستینالیس) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر دما و زمان استخراج برمیزان بازده تولید و فعالیت آنتیاکسیدانی پلیساکاریدهای استخراج شده از جلبک سبز(انترومورفا اینتستینالیس) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دما و زمان استخراج برمیزان بازده تولید و فعالیت آنتیاکسیدانی پلیساکاریدهای استخراج شده از جلبک سبز(انترومورفا اینتستینالیس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر دما و زمان استخراج برمیزان بازده تولید و فعالیت آنتیاکسیدانی پلیساکاریدهای استخراج شده از جلبک سبز(انترومورفا اینتستینالیس) :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
پلی ساکارید سولفاته بدست آمده از گیاهان و جلبک دریایی به علت دارا بودن خواص شیمیایی و فعالیت های بیولوژیکی سودمند در صنایع غذایی و پزشکی مورد توجه خاصی قرارگرفته اند. این پلی ساکاریدها دارای خواص آنتی اکسیدان قوی بوده و می تواند به عنوان منابع آنتی اکسیدان طبیعی جدید معرفی شوند. لذا پژوهش حاضر با هدف تعیین تاثیر شرایط مختلف استخراج بر میزان بازده تولید و فعالیت آنتی اکسیدانی پلی ساکارید های سولفاته از جلبک سبز انترومورفا ایتستینالیس در امتداد سواحل دریای خزر مورد مطالعه قرار گرفت. در این پژوهش تاثیر شرایط مختلف دما (۳۰ تا ۹۰ درجه سانتی گراد) و زمان (۱۰ تا ۷۰ دقیقه) بر میزان بازده استخراج مورد مطالعه قرارگرفت. هچنین جهت تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی پلی ساکارید جلبک سبز Enteromorpha intestinalis، آزمون فعالیت آنتی اکسیدانی کل سنجیده شد. نتایج نشان داد بیشترین بازده استخراج پلی ساکارید ها در دمای ۹۰ درجه به مقدار (۵۷/۸) و زمان ۳۰ دقیقه (۳۴۴/۴) درصد حاصل شد. فعالیت آنتی اکسیدانی پلی ساکارید ها در شرایط دمایی (۳۰،۷۰،۹۰درجه سانتی گراد (، زمان (۱۰،۳۰،۵۰دقیقه) مورد مطالعه قرار گرفت. بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی کل در دما۷۰ درجه به مقدار (۹۷/۴۹) و زمان ۱۰ دقیقه (۳۲/۶۲) میلی گرم آسکوربیک اسید / گرم پودر جلبکی خشک شده حاصل گردید. با توجه به این نتایج جلبک سبز Enteromorpha intestinalis)) بدلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی مناسب امکان استفاده در صنایع غذایی و دارویی را دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.