اثر روش های مختلف فرآیند تولید اسانس برگ میخک بر فعالیت ضد میکروبی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روش های مختلف فرآیند تولید اسانس برگ میخک بر فعالیت ضد میکروبی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روش های مختلف فرآیند تولید اسانس برگ میخک بر فعالیت ضد میکروبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روش های مختلف فرآیند تولید اسانس برگ میخک بر فعالیت ضد میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روش های مختلف فرآیند تولید اسانس برگ میخک بر فعالیت ضد میکروبی :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

گیاه میخک با نام علمی Eugenia caryophillata در زمره گیاهان دارای خواص متعدد قرار دارد که در این بین خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی بعنوان ویژگی های برجسته گیاه میخک به شمار می آیند. این پژوهش با هدف ارزیابی اثر روش های مختلف تولید اسانس برگ میخک بر فعالیت ضد میکروبی اسانس انجام پذیرفت. استخراج اسانس با استفاده از مایکروویو و استخراج اسانس به روش تقطیر آبی بعنوان تیمارهای مطالعه حاضر در نظر گرفته شدند و همچنین آنتی بیوتیک تترا سایکلین نیز بعنوان شاهد مورد استفاده قرار گرفت. در حالت استفاده از اسانس استخراج شده با استفاده از مایکروویو قطر هاله عدم رشد به طور معنی داری بزرگتر است که حاکی از اثر بازدارندگی شدید تر اسانس حاصل از مایکروویو بر باکتری های مورد بررسی نسبت به اسانس حاصل از روش تقطیر آبی می باشد (۰۵/۰>P). اما در مجموع اسانس های حاصل از هر دو روش فرآیند اثر نگهدارندگی کمتری نسبت به کنترل مثبت (آنتی بیوتیک تتراسایکلین به عنوان استاندارد) از خود نشان دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.