مقایسه عملکرد لرزهای سازه های فولادی با سیستم قاب خمشی طراحی شده به روش ASD و LRFD با استفاده از مفاهیم انرژی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عملکرد لرزهای سازه های فولادی با سیستم قاب خمشی طراحی شده به روش ASD و LRFD با استفاده از مفاهیم انرژی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عملکرد لرزهای سازه های فولادی با سیستم قاب خمشی طراحی شده به روش ASD و LRFD با استفاده از مفاهیم انرژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عملکرد لرزهای سازه های فولادی با سیستم قاب خمشی طراحی شده به روش ASD و LRFD با استفاده از مفاهیم انرژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عملکرد لرزهای سازه های فولادی با سیستم قاب خمشی طراحی شده به روش ASD و LRFD با استفاده از مفاهیم انرژی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه طراحی سازههای فولادی به روش LRFD بعنوان جایگزینی برای روش سنتی ASD گسترش یافته است. هر چنددر سالهای گذشته مزایا و معایب این دو شیوه مورد بررسی زیادی قرار گرفتهاند اما در زمینه عملکرد لرزهای سازه هایطراحی شده با این دو روش با استفاده از مفاهیم انرژی کارهای کمتری انجام شده است. به عنوان یک نمونه خرابی درسازهها معمولا در نقاطی ظاهر میشوند که مفاصل پلاستیک ایجاد شود و هر چه میزان انرژی میرایی در یک سازه بالا روداحتمال ایجاد مفاصل پلاستیک کاهش یافته و سازه کمتر آسیب می بیند. انرژی ورودی (مخصوصا انرژی میرایی وهیسترزیس) سازه ها پارامتری است که به وسیله آن عملکرد سازه میتواند مورد ارزیابی قرار گیرد. لذا در تحقیق حاضربرای مقایسه پاسخ سازههای طراحی شده بر مبنای دو روش تنش مجاز و حالت حدی و نتایج تحلیل استاتیکی غیرخطیآنها با یکدیگر، سه ساختمان (۳ ، ۵ و ۸ طبقه) فولادی با سیستم قاب خمشی منظم با نرم افزار ETABS طراحی گردیدهو سپس سازه های مورد نظر در نرم افزار PERFORM تحت اثر ۳ شتاب نگاشت جهت بررسی عملکرد لرزه ای بااستفاده از مفاهیم انرژی قرار مقایسه می گردند می گیرد. در سازه های با قاب خمشی در طبقات کم طراحی به روش ASDبهتر از روش LRFD است، با افزایش تعداد طبقات مقدار اتلاف انرژی، نسبت به روش طراحی تغییر نمی کند. یعنیطراحی براساس تنش مجاز و روش حد نهایی نتایج تقریبا یکسانی خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.