ارائه مدل افزایش بهره وری زنجیره تأمین، صنعت تولید رببه کمک تلفیق مدل سلسه مراتبی فازی AHP و مدل چابکی (مطالعه موردی: کارخانه رب مشگین)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه مدل افزایش بهره وری زنجیره تأمین، صنعت تولید رببه کمک تلفیق مدل سلسه مراتبی فازی AHP و مدل چابکی (مطالعه موردی: کارخانه رب مشگین) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه مدل افزایش بهره وری زنجیره تأمین، صنعت تولید رببه کمک تلفیق مدل سلسه مراتبی فازی AHP و مدل چابکی (مطالعه موردی: کارخانه رب مشگین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه مدل افزایش بهره وری زنجیره تأمین، صنعت تولید رببه کمک تلفیق مدل سلسه مراتبی فازی AHP و مدل چابکی (مطالعه موردی: کارخانه رب مشگین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه مدل افزایش بهره وری زنجیره تأمین، صنعت تولید رببه کمک تلفیق مدل سلسه مراتبی فازی AHP و مدل چابکی (مطالعه موردی: کارخانه رب مشگین) :

تعداد صفحات :۲۹

چکیده مقاله:

در سا لهای اخیر، مدیریت زنجیره تأمین یک عامل کلیدی برای دستیابی به مزیت های رقابتی به شمار می رود. خدمت بهتر به مشتری، افزایش درآمد و کاهش هزینه ها، ثمره استفاده از این فلسفه است. سازمانها می توانند از طریق هدف گذاری، شناسایی و تعریف معیارها و ارزیابی عملکرد مستمر، بهبود عملکردشان را مدیریت کنند. این ارزیابی ها دید مناسبی درباره وضعیت کسب وکار پدید می آورد. در این مقاله پس از آشنایی با مبانی نظری ارزیابی عملکرد زنجیره تأمین، روش مناسبی برای طراحی یک مدل ارزیابی عملکرد کل زنجیره تأمین ارائه شده است. از شاخصه های اصلی این نوشتار می توان به دسته بندی جامعی از معیارهای عملکردی برای ارزیابی کل اجزای زنجیره و ارائه یک روش تصمیم گیری مناسب (AHP فازی) برای اولویت بندی معیارها و تعیین درجه اهمیت (تأثیر) هریک از آ نها در عملکرد کل زنجیره تأمین، اشاره کرد. شناسایی و رتبه بندی شاخص های مؤثر در بهبود عملکرد زنجیره تأمین و اولویت بندی توسعه و نوسازی صنایع با رویکرد شناسایی شاخص های تأمین کننده چابک از اهداف این مقاله می باشد. همچنین جهت رتبه بندی شاخص های مؤثر در بهبود زنجیره تأمین از یک رویکرد تلفیقی سلسله مراتب فازی و مدل چابکی استفاده می شود .در این مقاله شاخص های مؤثر در بهبود عملکرد زنجیره تأمین با استفاده از مطالعات کتابخانه ای استخراج می گردد. سپس با استفاده از مطالعات میدانی و استفاده از تجربیات خبرگان صنعت تولید رب، شاخص های شناسایی شده غربالسازی و مطابق مدل جدید بر روی یک مورد مطالعه ای ( کارخانه رب مشگین ) اجرا می شود . از آنجا که تاکنون در اینصنعت، مشکلات زنجیره تأمین شناسایی و رتبه بندی نشده اند در این تحقیق طیف وسیعی از شاخص های مؤثر در بهبود زنجیرهتأمین شناسایی و بر اساس تلفیق مدل AHP فازی و مدل چابکی زنجیره تأمین ،گروه بندی می شوند که این امر می تواند کمکزیادی به مدیران و تصمیم گیران در حوزه زنجیره تأمین نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.