غذای محلی به عنوان راهی برای گریز از چالش های جهانی شدن در مسیر توسعه پایدارگردشگری


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غذای محلی به عنوان راهی برای گریز از چالش های جهانی شدن در مسیر توسعه پایدارگردشگری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غذای محلی به عنوان راهی برای گریز از چالش های جهانی شدن در مسیر توسعه پایدارگردشگری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غذای محلی به عنوان راهی برای گریز از چالش های جهانی شدن در مسیر توسعه پایدارگردشگری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غذای محلی به عنوان راهی برای گریز از چالش های جهانی شدن در مسیر توسعه پایدارگردشگری :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

پیشرفت در ارتباطات و فن آوریهای حمل و نقل، جهانی شدن را به جلو رانده است و همچنین بطور چشمگیری راه های تولید غذارا تغییر داده است، و مصرف رو به رشد این محصولات غذایی و اطلاعات مربوط به آنها، در سرتاسر جهان رد و بدل می شود. تولیدمواد غذایی به همراه یک فنآوری منحصر به فرد که رشد، نگهداری، پردازش، توزیع و پخت مواد غذایی را هدایت می کند، جهانیگردیده است. جابجایی موادغذایی نیز به میزان زیادی توسط گردشگری صورت میپذیرد، زیرا هنگامیکه گردشگران بیشتر جابجایی داشتهباشند، غذاهایی که آنها می خورند نیز بدین گونه جابجا می شوند. علاوهبراین، دستاندرکاران گردشگری معمولأ تمایل دارند کهخواسته های گردشگران در مورد آشنایی با غذاها را برآورده سازند. درنتیجه، موادغذایی در مقاصد گردشگری بطور فزاینده ای،استانداردسازی و همگن می گردند. درنتیجه، ممکن است صنعتیسازی غذاها باعث فقدان تنوع زیستی گردد زیرا الولیت استفاده ازبرخی محصولات حیوانی و گیاهی نسبت به بقیه بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.